Rian van Heugten tmobile spotonvision
“Ik zie SPOTONVISION echt als een partij die je verder kan helpen met je ontwikkeling, ongeacht waar je bent en die vooral op zowel tactisch als strategisch niveau erg sterk is.”
“Ik zie SPOTONVISION echt als een partij die je verder kan helpen met je ontwikkeling, ongeacht waar je bent en die vooral op zowel tactisch als strategisch niveau erg sterk is.”
Rian van Heugten
Manager Marketing & Communcation Business

 

Onze oplossing

SPOTONVISION en Odido werken inmiddels al een aantal jaren samen aan diverse projecten. We begonnen met het vergaren van inzicht in de zakelijke koper, de buyer persona’s. Met deze inzichten in zowel de buyer persona als de buyer journey hebben we samen campagnes en content uitgedacht en uitgerold.

Het begrijpen van de buyer journey is een belangrijke succesfactor voor multichannel en multitouch campagnes binnen ABM. Als content goed aansluit bij de verwachting van de klant, dan kun je klanten optimaal bedienen en prospects converteren.

Ook bij de implementatie van marketing automation en de integratie van verschillende datasystemen speelt SPOTONVISION een belangrijke rol in de ontwikkeling van ABM bij Odido. Vera Bolleboom, Senior Marketing Manager bij Odido:

“Het unieke aan het werken met SPOTONVISION is dat het echt voelt alsof er mensen van extern intern zijn gekomen; ze zijn echt onderdeel van ons team en ze helpen ons bij elke stap.”

 

Het resultaat

Samen ontwikkelde SPOTONVISION en Odido diverse leadgeneratie en account-based marketing campagnes gericht op de zakelijke klant. We lanceren campagnes voor complexe DMU’s en bereiken de juiste stakeholders, met de juiste inhoud, op het juiste moment, via de juiste kanalen. Naast een groei in pipeline, is ook de samenwerking tussen Sales en Marketing gestructureerd en verbeterd. Ben je benieuwd naar de kwaliteit van je camapagnes en hoe je deze kan verbeteren? Kijk hier voor de volwassenheid van je B2B-campagnes.

Wil je ook aan de slag met groei en leren van de succesverhalen van andere B2B-bedrijven?

Wij maken graag kennis met je 

Ja, interessant, bel me terug!