Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Events

  • Komende evenementen
  • Eerdere evenementen

Je strategie is de basis voor al je marketingactiviteiten. Ben jij een strateeg die aan de slag is met de B2B-marketingplannen voor 2020? Tijdens deze kleinschalige sessie gaan wij in gesprek over marketingplannen en strategie.

Lees verder

Hoe zorg je ervoor dat je altijd relevant bent en blijft voor jouw kopers? Personaliseer jij communicatie en campagnes door te kijken naar behoefte en gedrag van jouw koper? Is hyper-personalisatie al iets waar je aan durft te denken?

Lees verder

No leads, no sales. No sales, no happy faces. We spenderen als marketeers heel wat tijd aan het onderscheiden van de echte leads ten opzichte van de mensen die interesse tonen. Een formulier op je website helpt je bij het maken van dit onderscheid. Je vult immers niet zomaar je gegevens in, daar wil je iets waardevols voor terug.

Lees verder

Ben jij B2B-marketeer? En kun je meepraten over permissiemarketing? Op vrijdag 21 juni tussen 09:00 en 10:30 organiseert spotONvision een ronde tafel over dit onderwerp. Tijdens deze kleinschalige sessie gaan wij, onder het genot van een kop koffie, in gesprek over permissiemarketing.

Lees verder

Ben jij B2B-marketeer? En kun je meepraten over account-based marketing? Op vrijdag 14 juni tussen 12:00 en 13:30 organiseert spotONvision een ronde tafel over dit onderwerp. Tijdens deze kleinschalige sessie gaan wij, onder het genot van een broodje, in gesprek over ABM.

Lees verder

Ben jij B2B-marketeer? En kun je meepraten over customer experience? Op donderdag 13 juni tussen 12:00 en 13:30 organiseert spotONvision een ronde tafel over dit onderwerp. Tijdens deze kleinschalige sessie gaan wij, onder het genot van een broodje, in gesprek over CX.

Lees verder

Heb je een buyer persona? Houd er dan rekening mee dat een buyer persona profiel een beperkte houdbaarheid heeft. De markt verandert, technologie ontwikkelt en men zoekt op andere manieren naar informatie. Daarom is het belangrijk om na een aantal jaar te controleren of jouw buyer persona nog up-to-date is.

Lees verder

De 10de editie van het B2B Marketing Forum is een festival waarin alle game changers bij elkaar komen. Met een blik gericht op de toekomst is het tijd om de learnings uit te buiten. Ben jij er bij?

Lees verder

Benieuwd waar je in 2019 in zou moeten investeren voor een succesvolle B2B opt-in strategie? In technologie, content en/of in de kennis van jouw marketingteam? Tijdens dit webinar leer je meer over hoe je een strategie opzet voor permissiemarketing.

Lees verder

spotONvision organiseert regelmatig evenementen omtrent B2B marketing. Zo organiseren wij ieder jaar het B2B Marketing Forum en zijn wij regelmatig gastsprekers bij verschillende evenementen.

Lees verder

De B2B Marketing Award werd afgelopen maart gewonnen door Holla Advocaten. Mis het niet en zet de datum vast in je agenda: Op 7 november 2018 vertelt Holla Advocaten het verhaal achter de winnende campagne #DeKoplopers.

Lees verder

Heb je contentmarketing al redelijk onder de knie? Weet je inmiddels wat wel en niet werkt en heb je al de eerste resultaten kunnen evalueren? Tijdens dit webinar krijg je tips, trucs en handvatten om jouw contentmarketingstrategie naar het volgende niveau te tillen.

Lees verder

Door leads te nurturen bind je klanten aan jouw bedrijf en verhoog je de kwaliteit van leads. Zeker in B2B is een koopproces vaak behoorlijk lang en daar moet marketing een langetermijnstrategie op maken. Bovendien zorg je zo voor een betere stroomlijning tussen marketing en sales en verhoog je de omzet en conversie. Meld je snel aan!

Lees verder

Leer in één dag alles over de nieuwste ontwikkelingen en inzichten van het genereren van leads. Experts en marketing professionals delen hun ‘lessons learned’ en beste praktijk voorbeelden tijdens ‘Lead generation in 1 Day’.
Deze inspirerende dag vindt plaats in een actieve setting met doorlopende sessies, interviews en workshops. Netwerk met vakgenoten en aan het eind van de dag kan je succesvol aan de slag met leadgeneratie!

Lees verder

Marketing afstemmen op de customer journey vraagt om een volledige en naadloze integratie van marketing, sales en communicatie. Maar hoe doen we dit? ‘How do we connect the dots?’ Tijdens het B2B Marketing Forum 2018 zetten ambitieuze B2B-marketeers samen de lijntjes uit. Inspiratie en interactie staan deze dag centraal. Ben jij erbij?

Lees verder

Wat is de beste B2B-marketingcase van Nederland? Welk bedrijf mag zich een jaar lang de B2B-marketingstrateeg van ons land noemen? Dit wordt onthuld tijdens het B2B Marketing Forum op 15 maart 2018 op Kasteel Duin & Kruidberg in Santpoort.

Lees verder

Sales enablement gaat over het systematisch ondersteunen van sales met informatie, content en tools. Doel is dat sales effectiever en succesvoller tijdens het koopproces kan engagen met een koper en de deal sneller kan sluiten. Maar hoe zorg je ervoor dat marketing dit op een gestructureerde manier kan doen?

Lees verder

Door leads te nurturen bind je klanten aan jouw bedrijf en verhoog je de kwaliteit van leads. Zeker in B2B is een koopproces vaak behoorlijk lang en daar moet marketing een langetermijnstrategie op maken. Bovendien zorg je zo voor een betere stroomlijning tussen marketing en sales en verhoog je de omzet en conversie.

Lees verder

Heb je interesse in buyer persona’s? Kom dan naar onze spotONcoffee! Op donderdag 18 januari 2018 ben je van harte welkom op ons kantoor in Amstelveen. We hebben geen vast programma: of je nu komt voor een persoonlijk consult, het stellen van vragen of voor het uitwisselen van ideeën met andere B2B-marketeers, alles is mogelijk. Natuurlijk onder het genot van een kop koffie en een lekker stuk taart.

Lees verder

Marketing automation is hot. Met automation tools kunnen marketeers resultaatgerichter en efficiënter te werk gaan, leads stap voor stap door het koopproces begeleiden en kan de ROI van marketing inzichtelijk worden gemaakt.
In dit resultaatgerichte webinar leer je alles wat je moet weten over marketing automation. Waar moet je rekening mee houden? Wat zijn de mogelijkheden? Hoe begin je überhaupt met marketing automation?

Lees verder

Account-based marketing is een ware trend binnen B2B-organisaties. Waar komt deze opmars vandaan? In de praktijk blijken grote klanten steeds lastiger te bereiken met generieke marketingprogramma’s. In deze masterclass maak je kennis met de basisprincipes van account-based marketing.

Lees verder

Door leads te nurturen bind je klanten aan jouw bedrijf en verhoog je de kwaliteit van leads. Zeker in B2B is een koopproces vaak behoorlijk lang en daar moet marketing een langetermijnstrategie op maken. Bovendien zorg je zo voor een betere stroomlijning tussen marketing en sales en verhoog je de omzet en conversie. Wil je meer weten over leads nurturen in een B2B-omgeving? Meld je dan aan voor dit webinar.

Lees verder

Kom je ook naar het allereerste Act-On user event op 6 november? Onze sprekers delen graag hun kennis zodat jij echt alles uit je Act-On account kunt halen. We besteden aandacht aan de nieuwste Act-On product features, geven je praktische tips en we laten zien hoe jij Act-On binnen je organisatie nog beter kunt toepassen.

Lees verder

Account-based marketing is een ware trend binnen B2B-organisaties. Account-based marketing is een strategische aanpak voor marketing waarin een organisatie communiceert met een individuele prospect of klantaccount. In dit webinar leggen wij uit hoe sommige van de beste B2B-bedrijven gebruikmaken van account-based marketing, zodat jij kunt achterhalen of ABM werkelijk geschikt is voor jouw organisatie.

Lees verder

Door leads te nurturen bind je klanten aan jouw bedrijf en verhoog je de kwaliteit van leads. Zeker in B2B is een koopproces vaak behoorlijk lang en daar moet marketing een langetermijnstrategie op maken. Bovendien zorg je zo voor een betere stroomlijning tussen marketing en sales en verhoog je de omzet en conversie.

Lees verder

Account-based marketing is een ware trend binnen B2B-organisaties. Waar komt deze opmars vandaan? In de praktijk blijken grote klanten steeds lastiger te bereiken met generieke marketingprogramma’s. In deze masterclass maak je kennis met de basisprincipes van account-based marketing.

Lees verder

De GDPR heeft grote gevolgen voor vrijwel iedere organisatie, maar misschien wel het meest voor online marketeers. Ben jij er al klaar voor?

Lees verder

Staat de koper centraal in jouw marketingstrategie? Dat zou namelijk wel moeten, wil je als marketingafdeling succesvol zijn. Marketeers moeten hun doelgroep tegenwoordig steeds beter begrijpen en buyer persona’s zijn een uitstekend middel om dat te kunnen. Leer tijdens dit webinar hoe je meer inzicht krijgt in jouw koper en hoe je hem/haar gedurende het koopproces begeleidt.

Lees verder

Ben je benieuwd hoe een campagne in marketing automation software eruit ziet? Wil je de meest voorkomende functies in de praktijk zien? Tijdens dit webinar nemen we je mee achter de schermen. In 30 minuten laten we je zien hoe je segmenteert, e-mails en landingspagina’s personaliseert en de verschillende onderdelen combineert tot een volledig functionerende geautomatiseerde campagne.

Lees verder

Ben je benieuwd met welke trends jij als B2B-marketeer de komende jaren rekening moet houden? En welke technologieën je kunnen helpen optimaal te profiteren van deze trends? Tijdens dit 30-minuten durende webinar laten wij je zien wat de verwachte trends zijn en wat de impact ervan is op de keuzes voor technologie. Want, als je weet waar je op moet letten, dan weet je ook waar je je marketingplannen op moet afstemmen!

Lees verder

Data-verzameling en verwerking is sneller dan ooit! En daar kunnen we met z’n allen van profiteren. Want wie wil er nu niet 24/7 een digitale connectie met hun klanten hebben?

Lees verder

Door leads te nurturen bind je klanten aan jouw bedrijf en verhoog je de kwaliteit van leads. Zeker in B2B is een koopproces vaak behoorlijk lang en daar moet marketing een langetermijnstrategie op maken. Bovendien zorg je zo voor een betere stroomlijning tussen marketing en sales en verhoog je de omzet en conversie.

Lees verder

Om een geweldige klantervaring te bieden, moeten organisaties digitaliseren. Bedrijven die op maat communiceren met haar (toekomstige) klanten en haar business hierop aanpassen zijn succesvoller. Logisch, want dat is wat de klant verwacht. Maar hoe start je die digitale transformatie? En welke aspecten zijn daarbij nodig?

Lees verder

Tijdens dit webinar nemen we je mee in de wereld van marketing automation. Het klinkt natuurlijk prachtig om je marketing te automatiseren en op te schalen. Maar waar moet je rekening mee houden?

Lees verder

In navolging van de B2B Marketing Award presenteert het B2B Marketing Forum een gratis najaarsevent voor B2B-marketeers

Lees verder

Door leads te nurturen bind je klanten aan jouw bedrijf en verhoog je de kwaliteit van leads. Zeker in B2B is een koopproces vaak behoorlijk lang en daar moet marketing een langetermijnstrategie op maken. Bovendien zorg je zo voor een betere stroomlijning tussen marketing en sales en verhoog je de omzet en conversie.

Lees verder

Leads genereren hoort bij de taak van iedere B2B-marketeer. De meeste leads zijn echter niet direct klaar om klant te worden of om over te dragen aan sales. Vaak wordt dit proces vergeleken met een eerste ‘date’, je vraagt iemand toch ook niet ten huwelijk bij een eerste afspraakje?

Lees verder

Door leads te nurturen bind je klanten aan jouw bedrijf en verhoog je de kwaliteit van leads. Zeker in B2B is een koopproces vaak behoorlijk lang en daar moet marketing een langetermijnstrategie op maken. Een belangrijk aandachtspunt bij je strategie zijn je oude leads en contacten? Wat doe je hiermee?

Lees verder

Volgens recent onderzoek worden B2B-marketeers steeds minder effectief met content. We hebben tegenwoordig ook zoveel manieren om onze contentmarketing handen en voeten te geven. Misschien zijn we de weg kwijt?

Lees verder

Staat de koper centraal in jouw marketingstrategie? Dat zou namelijk wel moeten, wil je als marketingafdeling succesvol zijn. Marketeers moeten hun doelgroep tegenwoordig steeds beter begrijpen en buyer persona’s zijn een uitstekend middel om dat te kunnen.

Lees verder

Door leads te nurturen bind je klanten aan jouw bedrijf en verhoog je de kwaliteit van leads. Zeker in B2B is een koopproces vaak behoorlijk lang en daar moet marketing een langetermijnstrategie op maken. Een belangrijk aandachtspunt bij je strategie zijn je oude leads en contacten?

Lees verder

SpotONvision organiseert ook dit jaar weer in samenwerking met BBP Media het B2B Marketing Forum. Het B2B Marketing Forum biedt marketing- en communicatieprofessionals de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en te inspireren.

Lees verder

In een tijd van ongekende digitale mogelijkheden en snelheid zijn dingen als het meerjarenplan of afstemrondes voorbij. De klant wil hier niet op wachten, laat staan voor betalen. Bovendien verandert de klant sneller dan jij plannen kan maken en het moet iedere keer meer en beter zijn.

Lees verder

Onderzoek voorspelt dat 75% van de CMO’s binnen 3 jaar verantwoordelijk zal zijn voor de totale klanttevredenheid. Door alle verschillende marketingkanalen die we tegenwoordig gebruiken en door het toenemend aantal manieren waarop we met klanten kunnen engagen, is er meer dan ooit behoefte aan een geïntegreerde, holistische aanpak. Tijdens deze […]

Lees verder

Het is algemeen bekend dat het werven van nieuwe klanten veel meer tijd kost, dan het kost om meer business uit bestaande klanten te halen. Klantenbinding is hierbij zeer belangrijk en mag daarom niet onderschat worden: het is meer dan alleen een wit voetje halen bij een individueel contactpersoon, de focus moet op het hele bedrijf liggen.

Lees verder

Wil je meer business halen uit je strategische klanten of key accounts? Ga dan aan de slag met Account Based Marketing. De verwachting is dat Account Based Marketing (ABM) binnenkort één van de belangrijkste marketingbenaderingen wordt om de winstgevendheid van key accounts te verhogen.

Lees verder

B2B-marketeers komen er meer en meer achter dat de traditionele manier van budget toekennen, op basis van campagne en kanaal, niet meer past bij de manier waarop moderne marketeers klantervaringen optimaliseren.

Lees verder

Financiële instellingen zoals banken en verzekeraars hebben te maken met grote hoeveelheden klanten, particulier en zakelijk. Naast het bieden van persoonsgerelateerde producten zoals lening, hypotheek of een verzekering beschikt de financiële industrie door de omvang van de klantbestanden over een schat aan digitale klantgegevens.

Lees verder

De B2B Marketing Award werd afgelopen maart gewonnen door Canon Nederland. In navolging hiervan presenteerde het B2B Marketing Forum The Exceptional Service Battle: een gratis inspiratiemiddag op dinsdag 24 november.

Lees verder

Webinars geven een nieuwe dimensie aan de sales, marketing en communicatiepraktijk. Als je de stap al hebt gezet naar het centraal zetten van content in je marketingaanpak, dan is de volgende stap deze content op een slimme manier te verspreiden en in te zetten. Webinars lenen zich hier uitstekend voor: op eenvoudige wijze ben je in staat om een groot publiek te bereiken, jezelf als thought leader te profileren en leads te genereren.

Lees verder

Werk je in een internationale omgeving en vraag je je af hoe je het best buyer persona’s kunt maken, uitrollen en toepassen over de grens heen? Tijdens dit webinar namen we enkele praktijkcases onder de loep. Bekijk direct de webinar recording.

Lees verder

In maart van dit jaar won Philips Lighting met de campagne ‘Nieuw Licht op Oude Meesters’ de B2B Marketing Award 2014. In navolging hiervan presenteren het B2B Marketing Forum en Philips Lighting gezamenlijk ‘At the Speed of Light’, een gratis inspiratiemiddag voor B2B-marketing- en communicatiemanagers die de snelle (technologische) ontwikkelingen in hun vakgebied willen volgen.

Lees verder

Waarom is de klant centraal stellen zo belangrijk juist in de financiële industrie en hoe kunnen bedrijven dit aanpakken? Wat betekent customer centricity voor topmanagement, financiële maatstaven, cultuur, processen en communicatie? Wat zijn de grootste dilemma’s voor financiële instellingen?

Lees verder

Is jouw marketingtoolbox overvol, of juist niet? Contentmarketeers hebben tegenwoordig veel manieren om hun contentmarketing handen en voeten te geven. Denk aan whitepapers, infographics, webinars, sociale media en blogs.

Lees verder

spotONvision is ook dit jaar weer partner van het B2B E-commerce Congres: het enige evenement in Nederland dat specifiek gericht is op de uitdagingen van B2B-commerce professionals. Een dag vol strategieën en inzichten die je helpen de verwachtingen van je klanten te overtreffen. Experts en ervaringsdeskundigen gaan in op de laatste trends en leggen uit hoe je de effectiviteit van verkoopkanalen kunt maximaliseren.

Lees verder

Het lijkt geen wonder dat het meten en verbeteren van de marketing performance bij bedrijven tegenwoordig hoog op de agenda van marketingdirecties staat. Het onderwerp krijgt zelfs buiten de marketingafdeling om aandacht van leidinggevenden en van de Raad van Bestuur. Terwijl de groeiende acceptatie van het gebruik van technologie binnen marketing heeft geleid tot vele fundamentele verbeteringen, hebben veel B2B-bedrijven moeite om van het basisniveau af te stappen en betere resultaten te verkrijgen op het gebied van performance management.

Lees verder

Wil je je marketing afstemmen op de strategische doelstellingen van je organisatie? Je bent niet de enige. Voor veel CMO’s staat marketing-ROI hoog op de agenda. Helaas ontbreekt vaak de kennis om hier echt wat mee te kunnen doen. Dit was een van de belangrijkste bevindingen uit recent onderzoek van spotONvision: Kunnen B2B-Marketeers ROI aantonen?

Lees verder

Wil je je marketing afstemmen op de strategische doelstellingen van je organisatie? Je bent niet de enige. Voor veel CMO’s staat marketing-ROI hoog op de agenda. Helaas ontbreekt vaak de kennis om hier echt wat mee te kunnen doen. Om B2B-marketeers hiermee te helpen, biedt spotONvision in samenwerking met NIMA een uniek B2B-marketing trainingsprogramma boordevol inspiratie, kennis, coaching en praktijkervaring.

Lees verder

Heb je interesse in buyer persona’s? Kom dan naar onze spotONcoffee! Op 21 augustus ben je van harte welkom op ons kantoor in Amsterdam. We hebben geen vast programma: of je nu komt voor een persoonlijk consult, het stellen van vragen of voor het uitwisselen van ideeën met andere b2b-marketeers, alles is mogelijk. Natuurlijk onder het genot van een kop koffie en een lekker stuk taart.

Lees verder

Kunnen B2B-marketeers ROI aantonen? Tijdens het afgeronde onderzoek naar de status van B2B marketing performance management in Nederland spraken we met CMO’s en marketingdirecteuren van 26 toonaangevende B2B-bedrijven. Tijdens dit spotONfriday webinar stonden we uitgebreid stil bij de volwassenheid van marketing performance bij B2B-bedrijven, hoe effectieve marketeers het aanpakken en bespraken we drie succesfactoren voor het verbeteren van marketing performance management

Lees verder

Werk je in een internationale omgeving en vraag je je af hoe je het best buyer persona’s kunt maken, uitrollen en toepassen over de grens heen? Tijdens dit webinar namen we enkele praktijkcases onder de loep. Bekijk direct de webinar recording.

Lees verder

Dankzij de opkomst van CRM, marketing automation en datavisualisatie-oplossingen hebben marketeers nu meer dan ooit hulpmiddelen beschikbaar om de toegevoegde waarde van marketing te bewijzen en hierover te communiceren. Maar het is meer dan technologie alleen. Van B2B-marketeers wordt verwacht dat zij in toenemende mate efficiëntie en effectiviteit verbeteren, en de toegevoegde waarde van marketing vergroten.

Lees verder

Staat de koper centraal in jouw marketingstrategie? Dat zou namelijk wel moeten, wil je als marketingafdeling succesvol zijn. Marketeers moeten hun doelgroep tegenwoordig steeds beter begrijpen en buyer persona’s zijn een uitstekend middel om dat te kunnen.

Lees verder

Over customer centricity in B2B is relatief weinig bekend, zeker in de Nederlandse markt. Publicaties en discussies over dit onderwerp beperken zich veelal tot consumentenmarkten. Weinig B2B-organisaties brengen de beleving van hun klanten in kaart, laat staan dat ze die kunnen vergelijken met de klantbeleving bij hun concurrenten. spotONvision en […]

Lees verder

Heb je je contentmarketing al redelijk onder de knie? Weet je inmiddels wat wel en niet werkt en heb je al eerste resultaten kunnen evalueren? Tijdens deze masterclass krijg je tips, trucs en handvatten om jouw contentmarketingstrategie naar het volgende niveau te tillen. spotONvision masterclass: Contentmarketing voor gevorderden Datum: donderdag […]

Lees verder

Kunnen B2B-marketeers ROI aantonen? Tijdens het onlangs afgeronde onderzoek naar de status van B2B marketing performance management in Nederland spraken we met CMO’s en marketingdirecteuren van 26 toonaangevende B2B-bedrijven. Tijdens het spotONfriday webinar op 10 april staan we uitgebreid stil bij de volwassenheid van marketing performance bij B2B-bedrijven, hoe effectieve marketeers het aanpakken en bespreken we drie succesfactoren voor het verbeteren van marketing performance management.

Lees verder

Het B2B Marketing Forum is een jaarlijks evenement waar B2B marketeers, sales en Communicatieprofessionals samenkomen om geïnspireerd, gemotiveerd en onderwezen te worden. Het is ‘the-place-to-be’ voor iedereen die wil doorgroeien in B2B Marketing. Tijdens het event zijn er keynote sprekers, rondetafeldiscussies, case studies en enorm veel netwerkmogelijkheden. Het evenement vindt […]

Lees verder

Wereldwijde campagnes zijn een cruciaal onderdeel wanneer een organisatie de transformatie doormaakt naar een klantgerichte aanpak. Het uitvoeren van wereldwijde campagnes brengt vele kansen maar ook uitdagingen met zich mee. Shelby Torrence, Director Campaign Management Services bij spotONvision, vertelde tijdens dit webinar over de uitdagingen en voordelen van succesvol campagnemanagement. […]

Lees verder

Is jouw marketingtoolbox overvol, of juist niet? Contentmarketeers hebben tegenwoordig veel manieren om hun contentmarketing handen en voeten te geven. Denk aan whitepapers, infographics, webinars, sociale media en blogs. Welke tactieken worden door B2B-collega’s steeds vaker gebruikt en zijn het meest succesvol? Tijdens dit webinar gaan wij in op de […]

Lees verder

Bij veel B2B-bedrijven is marketing gefrustreerd dat sales geen follow-up van leads doet, terwijl sales klaagt over de kwaliteit van de leads die worden geleverd door marketing. Volgens SiriusDecisions, een gerenomeerd onderzoeksbureau, genereren ‘best-in-class’ bedrijven die een gestroomlijnd lead managementproces hebben 47% meer omzet dan een gemiddeld B2B-bedrijf. Bekijk de […]

Lees verder

Waar ligt een potentiële B2B-klant tegenwoordig van wakker? Hoe ziet het koopproces er precies uit en tegen welke barrières loopt hij op? Tijdens de masterclass op donderdag 20 november gaan we aan de slag met het wat en hoe van buyer persona’s. Buyer persona’s liggen aan de basis van al […]

Lees verder

Op maandag 17 november organiseert de Nyenrode Business Universiteit de masterclass ‘Digital marketing strategie & social media’. Deze masterclass bestaat uit een serie van zeven inspirerende colleges met veelgevraagde sprekers van dit moment en wellicht één van de meest complete programma’s binnen het onderwerp. Wat het programma zo uniek maakt, […]

Lees verder

Eén van de manieren om als marketingafdeling toegevoegde waarde te leveren en bij te dragen aan de businessdoelstellingen is de klant centraal te zetten in alle activiteiten die je ontplooit. Het lastige is dat je dit niet alleen kunt bewerkstelligen. Hoe beweeg je je als marketeer soepel in het speelveld […]

Lees verder

Op dinsdag 28 november vindt het B2B E-commerce Congres plaats met als thema ‘Consumerization of B2B E-commerce’. Tijdens dit event komen B2B-commerce professionals bij elkaar voor een dag vol strategieën en inzichten die helpen bij het overtreffen van klantverwachtingen. Als gepassioneerd B2B-marketingprofessional en expert op het gebied van contentmarketing, is Ingrid Archer één van de sprekers.

Lees verder

Heb je je contentmarketing al redelijk onder de knie? Weet je inmiddels wat wel en niet werkt en heb je al eerste resultaten kunnen evalueren? Tijdens deze masterclass krijg je tips, trucs en handvatten om jouw contentmarketingstrategie naar het volgende niveau te tillen. Na de masterclass weet je: Hoe de […]

Lees verder

Op dinsdag 1 juli organiseert de Nyenrode Alumni VCV het event ‘LinkedIn: Connecten en zakendoen in het digitale tijdperk’. Tijdens dit event komen marketing- en communicatieprofessionals bij elkaar om kennis op te doen over zakelijk netwerken en contentmarketing. Als contentmarketing en marketing automation expert is Shimon Ben-Ayoun -Managing Partner bij […]

Lees verder

Het B2B Marketing Forum is een jaarlijks evenement waar B2B marketeers, sales en Communicatieprofessionals samenkomen om geïnspireerd, gemotiveerd en onderwezen te worden. Het is ‘the-place-to-be’ voor een ieder die wil doorgroeien in B2B Marketing. Tijdens het event zijn er keynote sprekers, rondetafeldiscussies, case studies en enorm veel netwerkmogelijkheden. Het evenement […]

Lees verder

Hoe ga je om met E-Commerce in de complexiteit van jouw B2B-organisatie? Het B2B E-commerce Congres richt zich specifiek op uitdagingen van B2B-commerce professionals. Een dag vol strategieën en inzichten die je helpen de verwachtingen van de klanten te overtreffen. Experts en ervaringsdeskundigen leggen uit hoe je de effectiviteit van verkoopkanalen kunt maximaliseren.

Lees verder

Hoe maak je de stap naar winstgevende B2B marketing door middel van content, processen en technologie? In de masterclass ‘Van lead naar klant in B2B’, op dinsdag 8 oktober 2013, leer je hoe je deze reis begint.   spotONvision masterclass: van Lead naar Klant Datum: dinsdag 8 oktober 2013 Tijd: […]

Lees verder

Tijdens het B2B Marketing Forum op 14 maart 2013 won DeliXL de prestigieuze B2B Marketing Award. Op 27 September organiseren spotONvision en USG Marketing, Communication & Sales Professionals, en DeliXL speciaal voor hun relaties een middag waar het succesverhaal van DeliXL nog eens wordt uitgelicht.   Tijdens dit evenement: Zijn […]

Lees verder

Tijdens het B2B Marketing Forum op 14 maart 2013 won DeliXL de prestigieuze B2B Marketing Award. Op 27 September organiseren spotONvision en USG Marketing, Communication & Sales Professionals, en DeliXL speciaal voor hun relaties een middag waar het succesverhaal van DeliXL nog eens wordt uitgelicht. Tijdens dit evenement: Zijn er […]

Lees verder

Het B2B Marketing Forum is een jaarlijks evenement waar B2B marketeers, sales en sommunicatieprofessionals samenkomen om geïnspireerd, gemotiveerd en onderwezen te worden. Het is ‘the-place-to-be’ voor een ieder die wil doorgroeien in B2B Marketing. Tijdens het event zijn er keynote sprekers, rondetafeldiscussies, case studies en enorm veel netwerkmogelijkheden. Het evenement […]

Lees verder