b2b-marketing-strategie

Marketingstrategie

Die de juiste snaar raakt

Het waarmaken van je ambitie begint met een sterke strategie. Geen boekwerk, maar een concreet plan. En vooral: persoonlijk. Vanuit oprechte interesse in jouw koper koppelen we psychologie aan technologie. Zo ontwikkelen we samen een strategie waarmee je er echt bent voor jouw klanten. Altijd. Dat is onze kracht.

Mirella Vorstenbosch
Mirella Vorstenbosch
Team Lead Marketing
"Ingrid Archer spreek ik met enige regelmaat als ze in ons gebouw is. Dat is heel gezellig. Ik vind het leuk dat ze me losstaand van een project nog steeds opmerkt en vraagt hoe het met mij en het team gaat."
Tim De Keijzer
Customer Services, Marketing en Sales – Hutchison Ports ECT Rotterdam
“De samenwerking met SPOTONVISION was erg prettig. De customer journey projecten zijn keer op keer waardevol. SPOTONVISION laat je op een objectieve manier kijken vanuit het perspectief van de klant. Het team van SPOTONVISION weet waar ze het over heeft en denkt goed met je mee.”
Leo Demont
Directeur - COMPUTRAIN
Het content-traject en de workshops die we met spotONvision deden waren voor mij echt heel waardevol. Met name het onderdeel ‘content mapping’ gaf een goed totaalbeeld en door het proces werden we gedwongen om focus aan te brengen in onze thema- en campagnekeuzes.
Erna Melis
Erna Melis
Senior Online Marketeer - Interpolis
“De samenwerking met SPOTONVISION vind ik echt geweldig. Het team stapt met mij in mijn problematiek en helpt mij met het bereiken van mijn doelen. Ik noem ze stiekem ook weleens mijn helden, want ze doen ook een stuk projectmanagement. Daarbij kan ik er echt op rekenen dat al het werk dat ik wil verzetten ook echt gedaan wordt.”
Berend-Jan Rietveld
Berend-Jan Rietveld
Strategic Marketing & Communications Manager - Schiphol
''SPOTONVISION is in staat om zowel strategisch, als hands-on te ondersteunen. Het is een team met een echte passie voor B2B-marketing, wat vrij uniek is in Nederland. Ik ken weinig andere bureaus die zich zo specifiek op B2B hebben toegelegd en het leuk vinden om zich vast te bijten in veelomvattende en ingewikkelde vraagstukken. Het is heel prettig om met zo’n toegewijde club te werken.''
Marije Gould
Marije Gould
Vice President Marketing EMEA - Verint Systems
“SPOTONVISION hield ons een aardige spiegel voor rondom wat we doen en soms zelfs al jaren doen bij Marketing. Dat is best confronterend, omdat we in het verleden veel energie hebben gestoken in zaken waarvan we nu inzien dat we niet altijd even effectief zijn geweest. Ik ben erg dankbaar voor de samenwerking met het SPOTONVISION team.”