b2b-marketing-strategie

Marketingstrategie

Die de juiste snaar raakt

Het waarmaken van je ambitie begint met een sterke strategie. Geen boekwerk, maar een concreet plan. En vooral: persoonlijk. Vanuit oprechte interesse in jouw koper koppelen we psychologie aan technologie. Zo ontwikkelen we samen een strategie waarmee je er echt bent voor jouw klanten. Altijd. Dat is onze kracht.

"1 playbook, 1 proces, én duidelijke KPI’s voor alle virtuele events"
"1 playbook, 1 proces, én duidelijke KPI’s voor alle virtuele events"
Koen Rakers
Director Global Campaigns - EMEA
Mirella Vorstenbosch
"Ingrid Archer spreek ik met enige regelmaat als ze in ons gebouw is. Dat is heel gezellig. Ik vind het leuk dat ze me losstaand van een project nog steeds opmerkt en vraagt hoe het met mij en het team gaat."
"SPOTONVISION heeft ons geleerd hoe je een campagneplan komt en een marketing automation campagne uitrolt."
Mirella Vorstenbosch
Team Lead Marketing
“De samenwerking met SPOTONVISION was erg prettig. De customer journey projecten zijn keer op keer waardevol. SPOTONVISION laat je op een objectieve manier kijken vanuit het perspectief van de klant. Het team van SPOTONVISION weet waar ze het over heeft en denkt goed met je mee.”
"SPOTONVISION weet waar ze het over heeft en denkt goed met je mee."
Tim De Keijzer
Customer Services, Marketing en Sales – Hutchison Ports ECT Rotterdam
Het content-traject en de workshops die we met spotONvision deden waren voor mij echt heel waardevol. Met name het onderdeel ‘content mapping’ gaf een goed totaalbeeld en door het proces werden we gedwongen om focus aan te brengen in onze thema- en campagnekeuzes.
"Door SPOTONVISION hebben we de gewilde focus in thema- en campagnekeuzes."
Leo Demont
Directeur - COMPUTRAIN
Erna Melis
“De samenwerking met SPOTONVISION vind ik echt geweldig. Het team stapt met mij in mijn problematiek en helpt mij met het bereiken van mijn doelen. Ik noem ze stiekem ook weleens mijn helden, want ze doen ook een stuk projectmanagement. Daarbij kan ik er echt op rekenen dat al het werk dat ik wil verzetten ook echt gedaan wordt.”
"De samenwerking met SPOTONVISION vind ik echt geweldig. Het team stapt met mij in mijn problematiek en helpt mij met het bereiken van mijn doelen."
Erna Melis
Senior Online Marketeer - Interpolis
Berend-Jan Rietveld
''SPOTONVISION is in staat om zowel strategisch, als hands-on te ondersteunen. Het is een team met een echte passie voor B2B-marketing, wat vrij uniek is in Nederland. Ik ken weinig andere bureaus die zich zo specifiek op B2B hebben toegelegd en het leuk vinden om zich vast te bijten in veelomvattende en ingewikkelde vraagstukken. Het is heel prettig om met zo’n toegewijde club te werken.''
"Het team van SPOTONVISION heeft een echte passie voor B2B-marketing, wat vrij uniek is in Nederland."
Berend-Jan Rietveld
Strategic Marketing & Communications Manager - Schiphol
Marije Gould
"SPOTONVISION hield ons een aardige spiegel voor rondom wat we doen en soms zelfs al jaren doen bij Marketing. Dat is best confronterend, omdat we in het verleden veel energie hebben gestoken in zaken waarvan we nu inzien dat we niet altijd even effectief zijn geweest. Ik ben erg dankbaar voor de samenwerking met het SPOTONVISION team."
"SPOTONVISION hield ons een spiegel voor rondom wat we doen en soms zelfs al jaren doen bij Marketing. Dat is best confronterend."
Marije Gould
Vice President Marketing EMEA - Verint Systems