Duncan Guthrie cyclomedia account based marketing
“Ik ben zeer onder de indruk van de SPOTONVISION-aanpak, hoe jullie de theorie in praktijk brengen. En we beginnen de eerste ABM-resultaten te zien, daar ben ik erg enthousiast over.”  
“Ik ben zeer onder de indruk van de SPOTONVISION-aanpak, hoe jullie de theorie in praktijk brengen. En we beginnen de eerste ABM-resultaten te zien, daar ben ik erg enthousiast over.”  
Duncan Guthrie
VP Europe

Onze oplossing

SPOTONVISION en Cyclomedia begonnen ruim twee jaar geleden met hun samenwerking. Het doel was om het Cyclomedia-team te helpen hun marketinginspanningen te focussen op belangrijke regio’s en accounts. In het eerste project maakten we samen een strategisch plan. Vervolgens onderzochten we de belangrijkste buyer persona’s om de koopgroepen binnen Smart Mobility en Smart City target accounts beter in kaart te hebben. Van daaruit hebben we een ABM-marketingaanpak uitgerold naast een bredere naamsbekendheidscampagne binnen de vier regio’s.

Een belangrijke prioriteit was om Sales en Marketing beter op elkaar af te stemmen, om de Marketing Intelligence uit te breiden en de kwaliteit van leads tijdens de campagne te verhogen. Duncan Guthrie:

“Ik weet dat het niet gemakkelijk is om salesteams betrokken te houden, maar daar zijn jullie absoluut in geslaagd, alle sessies waren zeer interactief.”

Het resultaat

Samen ontwikkelden we een bibliotheek met thought leadership en buyer enablement content voor de geselecteerde target accounts. Alle campagnemiddelen zijn gelokaliseerd en vertaald naar de taal en cultuur van elk land. De content is gebaseerd op inzichten uit diepgaande buyer persona interviews. De ABM-campagne is in volle gang en wordt momenteel via meerdere kanalen uitgerold om naamsbekendheid te creëren en accounts te activeren.

Wil je ook aan de slag met groei en leren van de succesverhalen van andere B2B-bedrijven?

Wij maken graag kennis met je 

Ja, interessant, bel me terug!