Adoptie interne organisatie Adoptie interne organisatie

Adoptie

Haal het beste uit jezelf en uit je team

Transformatie van marketingteams

Marketingsucces behaal je met een team van mensen die de neuzen in dezelfde richting hebben staan. Hiervoor is goede afstemming nodig over je doelgroep, de manier waarop je werkt en de technologie die je inzet.

Krijg jouw organisatie mee

Niet alleen jouw marketingcollega’s, maar ook sales-, service- en IT-afdelingen spelen een belangrijke rol in het succes van jouw marketingactiviteiten. Betrek dus de juiste mensen en afdelingen. Wij laten jouw collega’s het belang van een nieuwe manier van werken zien. En hoe je alle mogelijkheden vol kan benutten. Door onze ervaring wij weten precies wat hiervoor nodig is.

Marketinghelden om van te smullen

Er verandert best veel in de manier waarop kopers zich gedragen en waarop wij marketing doen. Je wilt ervoor zorgen dat je kennis up-to-date blijft en dat je team altijd net een stapje verder is dan het team van de concurrent. Onze marketinghelden dragen graag een steentje bij. Dit kan met training, workshops, masterclasses of coaching, niets is ons te gek. Wij delen graag onze kennis met jou.

De voordelen van adoptie met SPOTONVISION

  • Wij zetten een bedrijfsbrede verandering in gang die nodig is voor succes
  • Begeleiding bij iedere stap door professionals die eerder met dit bijltje hebben gehakt
  • Praktische trainingen voor de mensen die ermee gaan werken

Zo gaan we samen aan de slag

We luisteren naar jouw vraag en maken een scan van de huidige marketingactiviteiten. Zo stellen we vast hoe ‘volwassen’ jij bent aan de hand van het marketing maturity model. Zo wordt snel duidelijk waar de gaten zijn en waar de potentie ligt. We gaan aan de slag met het optimaliseren van samenwerking, leadprocessen, zetten naming conventions op en geven praktische trainingen zodat het team de juiste skills in huis krijgt.

We praten graag persoonlijk verder

Wat drink je in je koffie?

Melk, suiker, niets