b2b-marketing-technologie

Technologie

Op weg naar een nieuw marketingtijdperk

Met de juiste marketing- en salestechnologie maak je jouw marketing nóg persoonlijker. Met de juiste tools creëer je een optimale klantervaring. En dankzij data leren we je koper steeds beter kennen. Hoe slimmer we technologie inzetten, hoe effectiever je campagnes worden.

Anique Smeets
Anique Smeets
Industry Development Manager - Deloitte
“Dankzij de prettige en deskundige samenwerking met SPOTONVISION kunnen we nu bij Deloitte de volgende stappen zetten in data-gedreven marketing. Zo kunnen we op basis van real-time inzichten onze lopende campagnes bijsturen en zien in welke onderwerpen onze klanten interesse tonen en hierop onze activiteiten focussen.”
kayleigh-groenendijk
Kayleigh Groenendijk
Senior CRM Marketeer - De Persgroep
“De samenwerking met SPOTONVISION hebben we als zeer positief ervaren. Ze zijn flexibel en kunnen snel schakelen. Trainingssessies worden goed voorbereid, ze brengen veel kennis mee van marketing automation en ze houden ons scherp.”
Hanneke Schalk
Hanneke Schalk
Marketeer Consultative Selling
“SPOTONVISION heeft ons goed op weg geholpen om marketing automation op een juiste manier in te zetten. Zo hebben wij meer inhoudelijke contactmomenten aansluitend op onze ijkpersoon (buyer persona) en daarmee ondersteunen wij onze salescollega’s in leadgeneratie en lead nurturing.”
Clarinda Dobbelaar van Nasdaq BWise
Clarinda Dobblaar
Head of Nasdaq Demand Creation Center - Nasdaq BWise
“We willen een 360-graden view hebben van het gedrag van onze contacten. Dit betekent dat we inzicht hebben in het online gedrag van onze doelgroep en daarop kunnen acteren met geautomatiseerde en gepersonaliseerde marketingacties.”