Over ons

De ultieme B2B-ervaring met een B2Me-karakter

Van strategie tot campagnes en marketingtechnologie, sinds 2006 helpen wij toonaangevende bedrijven in B2B. Voor klanten zoals ANWB, De Persgroep, Salesforce, Schiphol en T-Mobile ontwikkelen we betekenisvolle conversaties. Interacties die leiden tot groei van zowel mensen als bedrijven.

Door betekenis te geven aan data, helpen wij onze klanten met het bouwen van duurzame relaties, tijdens elk contact, iedere keer weer. Op deze manier creëren we ultieme B2B-ervaringen met een echt B2Me-karakter.

Vol passie en bevlogenheid hebben wij het B2B Marketing Forum en de B2B Marketing Awards opgericht en bieden wij een extra dimensie aan de wereld van B2B. Bij ons werken superhelden met een flinke dosis kennis, creativiteit, ambitie en betrokkenheid. Samen met onze klanten en partners geven we vorm aan B2B-marketing van de toekomst.

seth-james-haringa
Seth James Haringa
Sr. B2B Marketing Consultant
shimon-ben-ayoun
Shimon Ben Ayoun
Founder and Managing Director
ingrid-archer
Ingrid Archer
Founder and Director Clients, Strategy & Success
tessa-van-der-kroft
Tessa van der Kroft
Marketing Campagne Manager
esther-quak-papendorp
Esther Quak-Papendorp
Sr. Marketing Campagne Manager
linda-goeman
Linda Goeman
Sr. Project Manager
marielle-meijwes
Mariëlle Meijwes
Sr. Marketing Programma Manager
robin-dijst
Robin Dijst
Marketing Automation Consultant

Ben jij een B2B-marketing hero?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk onze vacatures
Mirella Vorstenbosch
Mirella Vorstenbosch
Team Lead Marketing
"Ingrid Archer spreek ik met enige regelmaat als ze in ons gebouw is. Dat is heel gezellig. Ik vind het leuk dat ze me losstaand van een project nog steeds opmerkt en vraagt hoe het met mij en het team gaat."
Anique Smeets
Anique Smeets
Industry Development Manager - Deloitte
“Dankzij de prettige en deskundige samenwerking met SPOTONVISION kunnen we nu bij Deloitte de volgende stappen zetten in data-gedreven marketing. Zo kunnen we op basis van real-time inzichten onze lopende campagnes bijsturen en zien in welke onderwerpen onze klanten interesse tonen en hierop onze activiteiten focussen.”
Tim De Keijzer
Customer Services, Marketing en Sales – Hutchison Ports ECT Rotterdam
“De samenwerking met SPOTONVISION was erg prettig. De customer journey projecten zijn keer op keer waardevol. SPOTONVISION laat je op een objectieve manier kijken vanuit het perspectief van de klant. Het team van SPOTONVISION weet waar ze het over heeft en denkt goed met je mee.”
kayleigh-groenendijk
Kayleigh Groenendijk
Senior CRM Marketeer - De Persgroep
“De samenwerking met SPOTONVISION hebben we als zeer positief ervaren. Ze zijn flexibel en kunnen snel schakelen. Trainingssessies worden goed voorbereid, ze brengen veel kennis mee van marketing automation en ze houden ons scherp.”
Hanneke Schalk
Hanneke Schalk
Marketeer Consultative Selling
“SPOTONVISION heeft ons goed op weg geholpen om marketing automation op een juiste manier in te zetten. Zo hebben wij meer inhoudelijke contactmomenten aansluitend op onze ijkpersoon (buyer persona) en daarmee ondersteunen wij onze salescollega’s in leadgeneratie en lead nurturing.”
Leo Demont
Directeur - COMPUTRAIN
Het content-traject en de workshops die we met spotONvision deden waren voor mij echt heel waardevol. Met name het onderdeel ‘content mapping’ gaf een goed totaalbeeld en door het proces werden we gedwongen om focus aan te brengen in onze thema- en campagnekeuzes.
Roy van Huffelen SPOTONVISION Ultimo ABM
Roy van Huffelen
Marketing Manager
“De samenwerking met SPOTONVISION verliep soepel, met een strakke planning. Ze staken het project praktisch in en de verwachtingen waren vooraf duidelijk. Het contact was laagdrempelig. Het was fijn dat zij ook het contact met interne stakeholders op zich namen. SPOTONVISION nam echt de touwtjes in handen en heeft ons meegenomen in iedere stap van het proces.”
Clarinda Dobbelaar van Nasdaq BWise
Clarinda Dobblaar
Head of Nasdaq Demand Creation Center - Nasdaq BWise
“We willen een 360-graden view hebben van het gedrag van onze contacten. Dit betekent dat we inzicht hebben in het online gedrag van onze doelgroep en daarop kunnen acteren met geautomatiseerde en gepersonaliseerde marketingacties.”
Erna Melis
Erna Melis
Senior Online Marketeer - Interpolis
“De samenwerking met SPOTONVISION vind ik echt geweldig. Het team stapt met mij in mijn problematiek en helpt mij met het bereiken van mijn doelen. Ik noem ze stiekem ook weleens mijn helden, want ze doen ook een stuk projectmanagement. Daarbij kan ik er echt op rekenen dat al het werk dat ik wil verzetten ook echt gedaan wordt.”
Berend-Jan Rietveld
Berend-Jan Rietveld
Strategic Marketing & Communications Manager - Schiphol
''SPOTONVISION is in staat om zowel strategisch, als hands-on te ondersteunen. Het is een team met een echte passie voor B2B-marketing, wat vrij uniek is in Nederland. Ik ken weinig andere bureaus die zich zo specifiek op B2B hebben toegelegd en het leuk vinden om zich vast te bijten in veelomvattende en ingewikkelde vraagstukken. Het is heel prettig om met zo’n toegewijde club te werken.''
Marije Gould
Marije Gould
Vice President Marketing EMEA - Verint Systems
“SPOTONVISION hield ons een aardige spiegel voor rondom wat we doen en soms zelfs al jaren doen bij Marketing. Dat is best confronterend, omdat we in het verleden veel energie hebben gestoken in zaken waarvan we nu inzien dat we niet altijd even effectief zijn geweest. Ik ben erg dankbaar voor de samenwerking met het SPOTONVISION team.”