Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Over ons

Over spotONvision

spotONvision helpt organisaties met het verhogen van omzet. Als modern B2B-marketingbureau zetten we zowel data als demand generation strategieën in. Zo ontwikkelen we geïntegreerde sales- en marketingprogramma’s die passen bij je business.  We ondersteunen marketing- en salesteams met programma’s waarbij leads en klanten aan de hand worden genomen door hun klantreis. Dit doen wij met lead generatie, lead nurturing, sales enablement en klantmarketing.

Waarom spotONvision?

Om toekomstvaste resultaten te behalen adviseren wij je aan de hand van de belangrijkste pijlers van B2B-marketing: buyer persona’s en customer journeys, contentmarketing, lead management, en tevens marketing automation, dashboards, en andere technologieën. Zo helpen we marketingteams met de transformatie naar resultaatgerichte organisaties die niet alleen de beste ROI maar ook de beste klantbeleving leveren.

Als oprichters van het B2B Marketing Forum en de B2B Marketing Award in de Benelux, maakt spotONvision zich hard voor het ontwikkelen en uitwisselen van marketingkennis onder B2B-marketeers.

Klanten van spotONvision zijn onder meer: AFAS, Elsevier, EY, Interpolis, Nuon, Sabic, Schiphol, Simac en T-Mobile Zakelijk.

Een team met een passie voor B2B-marketing

spotONvision gebruikt haar expertise om klanten te helpen met marketingvraagstukken. Bijvoorbeeld door inzicht te krijgen in de koper, leads te genereren via marketingactiviteiten, contentmarketing en buyer persona's.

Els van Bergeijk

Esther Quak-Papendorp

Ik help bedrijven hun doelen te behalen door de marketingstrategie te vertalen naar geautomatiseerde customer journey strategieën.

Ingrid Archer

'Het allerbeste voor de klant' staat voor mij dagelijks bovenaan mijn to-do-lijstje.

Jadranka Simic

Mijn missie is om ervoor te zorgen dat ons team over alles beschikt om hun werk goed te kunnen doen - en met een glimlach!

Linda Goeman

Het ontwikkelen van slimme marketingstrategieën en deze vertalen naar acties en campagnes, daar krijg ik energie van!

Maia Hemkes

Overkoepelende en vernieuwende marketingstrategieën bedenken én implementeren is mij op het lijf geschreven.

Mariëlle Meijwes

Ik heb een passie voor B2B-marketing, online, data-driven en werk graag met andere gedreven mensen aan succesvolle campagnes.

Natascha Olofsen

Buyer journey's in kaart brengen, campagnes uitdenken en marketingstrategieën aanscherpen - dat tovert een lach op mijn gezicht.

Paul Hoving

Seth Haringa

Mijn motivatie? Met de juiste technologieën en middelen een succesvolle Demand Generation strategie neerzetten voor onze klanten!

Shimon Ben Ayoun

Ik ben iedere dag op zoek naar innovatie en verbeteringen op het gebied van marketing en sales.

Tessa van der Kroft

Buyer persona’s creëren, customer journeys optimaliseren, werken aan marketingstrategieën – daar krijg ik energie van!

Ben jij een B2B-marketing hero?

spotONvision is altijd op zoek naar gepassioneerde marketing professionals om het team te versterken. Heb je affiniteit met de business-to-business markt en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging ? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!.

Meer weten?

Met passie voor het B2B-marketingvak en veel kennis van het B2B-koopproces, contentmarketing, lead management en marketing automation, gelooft spotONvision in klantgerichte marketing en in een totaalaanpak. Door strategie, uitvoering en technologie samen te brengen, helpt spotONvision bij het verhogen van de waarde van marketing binnen de organisatie van haar klanten. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.