SPOTONVISION ISO 27001–gecertificeerd; gegevensbeveiliging essentieel in B2B-marketing

Om onze toewijding aan veiligheid aan onze klanten en zakenpartners te laten zien, zet SPOTONVISION informatiebeveiliging hoog op de agenda. Met zowel interne als externe auditors hebben we hard gewerkt aan de borging van ons informatiebeveiligingssysteem. We zijn trots dat we op 11 februari 2021 voor het derde jaar op een rij een ISO-audit hebben doorstaan. 

Certificering en naleving van ISO 27001 zorgt ervoor dat onze organisatie alle passende voorzorgsmaatregelen heeft genomen om klanten gegevensbeveiliging te bieden, risico’s te identificeren en te voldoen aan gegevens- en privacyregelgeving. Het is de gouden standaard voor informatiebeveiliging. Als marketingadviesbureau toont het aan dat we met voldoende controle om kunnen gaan met persoonsgegevens en intellectueel eigendom van klanten. 

Shimon Ben Ayoun, Managing Director en mede-oprichter van SPOTONVISION:

“Als toonaangevend B2B-marketingbureau zijn gegevens en veiligheid essentieel voor ons en voor onze klanten. We hopen op deze manier aan te tonen dat we ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige diensten. Bovendien dat we in staat zijn om op een georganiseerde, gestroomlijnde en veilige manier te werken, en dat we een professioneel bedrijf zijn om mee samen te werken.”

Vooral in tijden van Covid-19, waarin de meeste werknemers thuis werken, is het nog belangrijker geworden om ons werk, onze gegevens en de gegevens van onze klanten te beveiligen. Simpele zaken als wachtwoordbeheer, werkprocessen met klanten en het uitwisselen van data, target account lijsten, inclusief persoonsgegevens, maken deel uit van ons beveiligde proces.