Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

SpotONvision nieuws

B2B-marketingbureau spotONvision behaalt ISO-certificering

Op 6 maart 2019 ontving spotONvision officieel haar ISO 27001:2013 certificering. Een ISO-certificering is een certificaat waarmee je bedrijf aangeeft dat je zorgvuldig omgaat met gegevens en data.Het ISMS, Information Security Management System, van spotONvision voldoet hiermee aan de meest actuele wereldwijde standaard voor informatiebeveiliging. Een certificering waar het team van het B2B-marketingbureau erg blij mee is.

Met een ISO 27001 certificaat wordt aangetoond dat de beveiliging van de bedrijfsinformatie goed is beschreven, geïmplementeerd en gecontroleerd. Het biedt vele voordelen; zo betekent dit voor de klanten van spotONvision dat het bedrijf zorgvuldig omgaat met zowel de informatie als met de informatiesystemen. Daarnaast stelt het vast dat spotONvision als bedrijf relevante wet- en regelgeving naleeft. Alle bedrijfsprocessen zijn doorgelicht en de informatiebeveiliging is op orde. Goed voor de bedrijfscontinuïteit en voor de klantervaring.

Voor de B2B-markt is ISO 27001:2013 een belangrijke certificering, zeker gezien alles wat er nu speelt in de markt rondom data, security en privacy.

 

 

 

 

 

 

Mariëlle Meijwes, verantwoordelijk voor campagnemanagement en informatiebeveiliging bij spotONvision vertelt: “Met de ISO-certificering laten we zien dat wij als bedrijf veilig omgaan met de data van zowel onszelf als van onze klanten. Het is een belangrijke stap omdat we op een verantwoorde en veilige manier campagnes en marketing automation projecten kunnen uitvoeren voor bedrijven die dit deels of volledig willen outsourcen. Wij laten zien dat we zorgvuldig met de data omgaan.”

spotONvision merkt steeds vaker dat opdrachtgevers informatiebeveiligingseisen stellen en de voorkeur geven aan samenwerking met ISO-gecertificeerde bedrijven. Opdrachtgevers kunnen er dan vanuit gaan dat een bureau veilig omgaat met informatie en data.

Mariëlle Meijwes: “Omdat informatiebeveiliging bij marketingbureaus in het algemeen nog lang niet op orde is, zijn wij echt trots dat wij als een van de eerste B2B-marketingbureau’s zo’n certificering hebben.”

Over spotONvision

spotONvision helpt organisaties met het verhogen van omzet. Als modern B2B-marketingbureau zetten we zowel data als demand generation strategieën in. Zo ontwikkelt spotONvision geïntegreerde sales- en marketingprogramma’s die passen bij de business van haar klanten. We ondersteunen marketing- en salesteams met programma’s waarbij leads en klanten aan de hand worden genomen door hun klantreis. Dit doet spotONvision met leadgeneratie, lead nurturing, sales enablement en klantmarketing.

EINDE BERICHT

Meer weten naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met Ingrid Archer: ingrid@spotonvision.com, tel. 06 212 905 99