Samenwerking NIMA en SPOTONVISION met nieuwe marketing performance training voor de senior marketeer

Amstelveen, 7 juli 2015 – Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) en B2B marketingbureau SPOTONVISION slaan de handen ineen om zich in te zetten voor de B2B marketingdiscipline in Nederland met een nieuw trainingsprogramma rondom het meetbaar maken van de ROI van marketing. Beide partijen zetten zich al ruime tijd in voor B2B marketing in Nederland; NIMA met het expertiseplatform B2B en SPOTONVISION met het B2B Marketing Forum en de B2B Marketing Award.

Arjen Bijlsma, Commercieel Manager NIMA: “Sinds de start van het NIMA B2B expertise platform zien wij een groeiende groep ambitieuze B2B marketeers die deze discipline meer gewicht en gezicht wil geven. Met SPOTONVISION pakken we een nieuw thema op dat steeds vaker op de agenda van de marketing executive verschijnt: Marketing Performance Management.”

In september starten NIMA en SPOTONVISION met het aanbieden van een 2-daagse training op het gebied van Marketing Performance Management, een discipline die behoorlijk onderbelicht is in Nederland.

“De druk om de ROI van marketing aan te tonen wordt steeds groter en daarmee neemt de behoefte aan het werken met KPI’s en het creëren van dashboards snel toe. Het is tijd om kennis op te bouwen samen met de voorhoede van marketeers in Nederland en dat bieden we met de eerste 2-daagse training en coaching”, aldus Shimon Ben Ayoun, Managing Partner van SPOTONVISION.

Het eerste training- en coachingtraject start op 22 september a.s.

Over SPOTONVISION

SPOTONVISION is een B2B-marketingbureau dat is opgericht in 2006. Vanaf de beginjaren heeft SPOTONVISION een behoorlijke track record opgebouwd door marketingprofessionals te helpen met hun strategie en groei van de pijplijn. Met passie voor het B2B-marketingvak en veel kennis van het B2B-koopproces, contentmarketing en marketingtechnologie, gelooft SPOTONVISION in klantgerichte marketing en in een totaalaanpak. Door strategie, uitvoering en technologie samen te brengen, helpt SPOTONVISION bij het verhogen van de waarde van marketing binnen de organisatie van haar klanten.

Met meer dan 30 jaar ervaring in marketing, sales en communicatie, werkt SPOTONVISION onder meer voor klanten als DHL Express, Elsevier, Interpolis, Nuon, Ricoh, TomTom en Vodafone.

Bovendien maakt SPOTONVISION zich hard voor het uitwisselen van B2B-marketingkennis onder marketeers en richtte in 2010 het B2B Marketing Forum op.

Website: https://www.spotonvision.com
Twitter:  http://www.twitter.com/spotonvision

Over NIMA

NIMA is de beroepsvereniging en het exameninstituut op het gebied van marketing. We ondersteunen marketeers gedurende hun carrière met kennis, contactmomenten en inspiratie. We geven middels examens en certificering duiding aan kennisniveaus en werkervaring. Ons doel is om iedere marketeer via verschillende leervormen en op ieder gewenst niveau zijn/haar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling in het vak mogelijk te maken.

Website: www.nima.nl
Twitter: http://www.twitter.com/nimatweets


Deel dit artikel