Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

B2B Marketing blog

Webinar Email & Social Media: A Match made in Heaven op 19 februari

spotONvision organiseert opnieuw een gratis toegankelijk webinar over een online B2B marketing-onderwerp, dit keer over emailmarketing. De sessie is bedoeld voor B2B marketing- of communicatieprofessionals.

Deze keer dus met gastspreekster Tamara Gielen, een wereldwijd bekende emailmarketing expert. Inschrijven voor de websessie Email & Social Media: A Match made in Heaven op vrijdag 19 februari om 10:00 uur, kan nu. Je kunt Tamara ook zien op 31 maart tijdens het B2B Marketing Forum. Dan houdt Tamara Gielen een uitgebreidere sessie over emailmarketing in B2B.

Ingrid Archer

Ingrid Archer is een marketing- en communicatieprofessional pur sang met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in B2B marketing en communicatie. Zij is mede-oprichter van spotONvision en het B2B Marketing Forum. Zij initieerde succesvolle campagnes in diverse sectoren en is een van de experts op het gebied van contentmarketing, buyer persona's en lead nurturing in B2B.