Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

B2B Marketing blog

Wat is de kracht van inbound marketing in B2B?

Chief Marketing Officer bij het Amerikaanse marketing software bedrijf HubSpotMike Volpe – sprak tijdens het B2B Marketing Forum dat recentelijk plaatsvond. Ook lichtte deze inbound marketing goeroe in een interview nog eens toe wat de kracht van inbound marketing in B2B is.

Kijk en luister mee naar Mike en zijn gepassioneerde verhaal over inbound marketing.

Meer weten over inbound marketing? Bekijk de webinar ‘Hoe integreer je Social Media in je B2B Marketingplan’ dat voorafgaand aan het B2B Marketing Forum door Mike Volpe werd gegeven.

Ingrid Archer

Ingrid Archer is een marketing- en communicatieprofessional pur sang met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in B2B marketing en communicatie. Zij is mede-oprichter van spotONvision en het B2B Marketing Forum. Zij initieerde succesvolle campagnes in diverse sectoren en is een van de experts op het gebied van contentmarketing, buyer persona's en lead nurturing in B2B.