Marketing automation implementatie partner Marketing automation implementatie partner

Marketing automation implementatie partner

Wij zijn partner van Salesforce Pardot, Oracle Eloqua en Act-On

Salesforce Pardot

Salesforce is wereldwijd de grootste leverancier van CRM software in de cloud en biedt tevens oplossingen voor businessprocessen als marketing automation. Met de certificatie tot Salesforce Pardot Consulting Partner zijn wij onderdeel van het succesvolle Salesforce Pardot netwerk. Met het bereiken van de Consulting Partner status kan SPOTONVISION nieuwe en bestaande klanten die al gebruikmaken van Pardot nog beter bedienen.

salesforce-registered-consulting-partner

oracle-cloud-excellence-implementer-partner

Oracle Eloqua

SPOTONVISION was al 5 jaar Gold Partner van Oracle. Met de certificering tot Eloqua Cloud Excellence Implementer (CEI) hebben wij de hoogst mogelijke partnercertificering ontvangen van Oracle. Hiermee voldoen wij aan de strengste kwaliteitseisen voor implementatie van marketing automation systeem Eloqua. Het betekent dat SPOTONVISION aantoonbare doorlopende successen heeft geboekt bij het implementeren van Eloqua bij haar klanten.

Act-On

Act-On is een gebruiksvriendelijk en uiterst flexibel marketing automation systeem. SPOTONVISION is gecertificeerd implementatie & consulting partner van Act-On en heeft de software bij vele klanten succesvol geïmplementeerd en ingezet voor leadgeneratie campagnes.

Act-On Agency Partner

Aan de slag?

Omdat wij regelmatig de vraag krijgen om mee te kijken in een selectieproces voor marketing automation, hebben wij Act-On, Pardot en Eloqua op een rijtje gezet: ‘Act-On, Eloqua of Pardot?’.

Wil je zorgen voor een betere inzet van marketingtechnologie, wil je hulp bij het kiezen van de oplossing die het best past bij jouw uitdagingen of wil je een marketing automation demo ? Neem dan contact op met onze marketing automation professionals.