Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

B2B Marketing blog

spotONvision reikt awards uit aan B2B-marketeers

Op 31 maart 2010 reikt spotONvision tijdens het B2B Marketing Forum in Amsterdam voor het eerst twee awards uit aan rolmodellen op het gebied van business-to-business marketing en communicatie. De awarduitreiking heeft tot doel bewezen effectieve marketing- en communicatiecampagnes in de business-to-business markt te onderscheiden. Vanaf vandaag is de inschrijving voor nominaties geopend. spotONvision is hiervoor op zoek naar kandidaten die mee willen dingen naar de eerste Nederlandse B2B Marketing Award en B2B Communicatie Award. De eerste 50 inzendingen krijgen een Nederlandse versie van het boek de Purple Cow van Seth Godin aangeboden. Voor meer informatie kijk op www.b2bmarketingforum.nl/award

Ingrid Archer

Ingrid Archer is een marketing- en communicatieprofessional pur sang met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in B2B marketing en communicatie. Zij is mede-oprichter van spotONvision en het B2B Marketing Forum. Zij initieerde succesvolle campagnes in diverse sectoren en is een van de experts op het gebied van contentmarketing, buyer persona's en lead nurturing in B2B.