Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Nieuws

Binnenkort, met de tweede editie van de International Customer Experience Awards, lijken de Awards opnieuw een groter festijn. En ook dit jaar zal Shimon Ben Ayoun, spotONvision’s Co-founder en Managing Director, deelnemen in de internationale jury. De International Customer Experience Awards erkennen organisaties die een uitzonderlijke CX leveren, wereldwijd. De […]

Lees verder

spotONvision groeit! Sinds mei hebben wij drie nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Wij stellen hen graag aan je voor.

Lees verder

B2B marketingbureau spotONvision omarmt technologie die het leven van de marketeer en salesprofessional makkelijker maakt. Marketing en salestools maken het namelijk mogelijk om klanten steeds persoonlijker en interactiever te voorzien van informatie. Zo wordt de afstand tussen leverancier en klant steeds kleiner en de engagement met de klant groter.

Lees verder

In mei verschijnt een nieuwe editie van de Emerce100, een speciale jaarlijkse uitgave. Hierin publiceren zij hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. Het imago-onderzoek wordt gedaan in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction. Dit onderzoek biedt houvast bij het kiezen van bureaus in de online branche en is voor de namen in de lijst een mooie onderscheiding voor hun werk.

Lees verder

Op 19 maart jl. is tijdens de 10de editie van het B2B Marketing Forum in Maarssen de Young Talent B2B Marketing Award uitgereikt. De teamcaptains van de twee finalisten presenteerden hun case aan het publiek van zo’n 200 doorgewinterde B2B-marketingprofessionals.

Lees verder

Op 6 maart 2019 ontving spotONvision officieel haar ISO 27001-2013 certificering. Een ISO-certificering is een certificaat waarmee je bedrijf aangeeft dat je zorgvuldig omgaat met gegevens en data. Het ISMS, Information Security Management System, van spotONvision voldoet hiermee aan de meest actuele wereldwijde standaard voor informatiebeveiliging. Een certificering waar het team van het B2B-marketingbureau erg blij mee is.

Lees verder

De 10de editie van het B2B Marketing Forum wordt innovatiever dan ooit met het Young Talent B2B Marketing Experiment en de Young Talent B2B Marketing Award. Een initiatief van spotONvision en SCHAAL+.

Lees verder

Multichannel platform en B2B marketingbureau bundelen hun krachten en organiseren samen het ‘Game changers in B2B’ festival.

Lees verder

Tijdens het B2B Marketing Forum op 19 maart neemt Tiffani Bova je mee in de wereld van Growth IQ in Marketing en Sales. Met haar vinger aan de pols in het bedrijfsleven biedt Tiffani scherpe inzichten en kritische perspectieven op groei, innovatie, verkoop en klantervaring.

Lees verder

spotONvision startte afgelopen jaar het start-up technologiebedrijf Enspark.io. Dit bedrijf richt zich op het versnellen van salesteams in de ICT-sector, die gebruik maken van Salesforce CRM.

Lees verder