Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Nieuws

De 10de editie van het B2B Marketing Forum wordt innovatiever dan ooit met het Young Talent B2B Marketing Experiment en de Young Talent B2B Marketing Award. Een initiatief van spotONvision en SCHAAL+.

Lees verder

Multichannel platform en B2B marketingbureau bundelen hun krachten en organiseren samen het ‘Game changers in B2B’ festival.

Lees verder

Tijdens het B2B Marketing Forum op 19 maart neemt Tiffani Bova je mee in de wereld van Growth IQ in Marketing en Sales. Met haar vinger aan de pols in het bedrijfsleven biedt Tiffani scherpe inzichten en kritische perspectieven op groei, innovatie, verkoop en klantervaring.

Lees verder

spotONvision startte afgelopen jaar het start-up technologiebedrijf Enspark.io. Dit bedrijf richt zich op het versnellen van salesteams in de ICT-sector, die gebruik maken van Salesforce CRM.

Lees verder

Vandaag zal Shimon Ben Ayoun, mede-oprichter van spotONvision, plaatsnemen in de jury van de International Customer Experience Awards. Dit event wordt gesupport door de Customer Experience Professionals Association (CXPA).

Lees verder

B2B marketingbureau spotONvision steunt KiKa door deelname aan de New York marathon op 4 november 2018

Lees verder

Het wordt steeds lastiger om met slechts één bureau alle expertise in huis te halen om succesvol campagnes en marketingprogramma’s uit te voeren. Bovendien willen de grotere bedrijven graag specialisten in huis halen naast innovatie en flexibiliteit.

Lees verder

Iedere dag slaan wij de handen ineen met onze klanten om op de best mogelijke manier B2B-marketing vraagstukken op te lossen. Naast onze dagelijkse werkzaamheden willen wij, het team van spotONvision en het B2B Marketing Forum, ook wat terugdoen voor een goed doel.

Lees verder

Dankzij de vele mooie projecten die wij mogen doen voor onze klanten, blijven wij groeien. Daar zijn we natuurlijk erg trots op. Groeien gaat niet zomaar. We werken hard om onszelf steeds verder te verbeteren. En, om onze klanten tevreden te houden door hulp te bieden bij hun B2B-marketing vraagstukken.

Lees verder

B2B Marketing Award 2018 gewonnen door Holla Advocaten, tijdens B2B Marketing Forum, initiatief van b2b-marketingbureau spotONvision

Lees verder