Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

B2B Marketing blog

Over eBooks, net weer anders dan whitepapers

In offline en online B2B marketing kun je niet meer zonder goede content. Als je content biedt, neemt je geloofwaardigheid toe, je bevestigt je expertrol, je deelt ten slotte kennis, je draagt bij aan het kennisniveau van je vakgebied en ga zo maar door. Een van de meest gebruikte manieren om die kennis te delen is via nieuwsbrieven en whitepapers. Onlangs heb ik wat meer gelezen over eBooks en al stond ik daar in het begin wat sceptisch tegenover, ik kwam een hele goede introductie tegen over eBooks. Lijkt wat mij betreft nog steeds erg op de uitgangspunten van een goede whitepaper, maar door de vormgeving en de leesbaarheid is het leuk om te lezen. Met veel praktische voorbeelden en tips.

Een echte aanbeveling! Je kunt het hier downloaden Alles over het hoe, wat en waarom van een ebook

Ingrid Archer

Ingrid Archer is een marketing- en communicatieprofessional pur sang met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in B2B marketing en communicatie. Zij is mede-oprichter van spotONvision en het B2B Marketing Forum. Zij initieerde succesvolle campagnes in diverse sectoren en is een van de experts op het gebied van contentmarketing, buyer persona's en lead nurturing in B2B.