Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

SpotONvision nieuws

Technologie start-up Enspark.io op zoek naar pilot klanten

spotONvision startte afgelopen jaar het start-up technologiebedrijf Enspark.io. Dit bedrijf richt zich op het versnellen van salesteams in de ICT-sector, die gebruik maken van Salesforce CRM.

Het Enspark.io platform faciliteert marketing en sales om betekenisvolle gesprekken en interacties te krijgen door de juiste content, in het juiste kanaal, op het juiste moment te bieden. Door real-time alerts zien sales reps precies wanneer een koper interesse toont in de content. Zo kun je sales-successen versnellen.

Wil je meer weten over hoe real-time sales je kan helpen in het krijgen van grotere en betere deals? Laat ons een online demo geven en bekijk zelf of we je kunnen inspireren om mee te doen aan een pilotproject. Stuur een mail naar info@enspark.io of bel ons. Voor meer info kun je ook even op de website kijken: https://enspark.io