Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

SpotONvision nieuws

Even voorstellen: spotONvision verwelkomt 3 nieuwe collega’s

spotONvision groeit! Sinds mei hebben wij drie nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Wij stellen hen graag aan je voor.

Djoeke Eijzinga, marketing projectmanager, werkte hiervoor als Marketing Executive bij Reed Business Information. Daar was zij verantwoordelijk voor Customer Focus. Dit bestond o.a. uit het optimaliseren van de customer journey, e-mailmarketing en website. Daarvoor werkte zij op Texel als Content Manager voor de promotie van het eiland in binnen- en buitenland en het meedenken met marketingstrategieën voor lokale ondernemers.

“Sinds ik op Texel kennis heb gemaakt met werken voor meerdere bedrijven, wilde ik graag de overstap naar een bureau maken en nu is het zover! Van het schakelen tussen verschillende opdrachten en het bedenken van creatieve ideeën om zo oplossingen te bieden krijg ik ontzettend veel energie. Ik kijk er dan ook naar uit om bij spotONvision kennis te maken met de klanten en samen met mijn marketingcollega’s te gaan voor mooie resultaten!”

Nadine van der Vegt versterkt spotONvision als projectmanager. Hiervoor werkte zij als junior online marketeer bij YoungCapital, waar ze zich voornamelijk bezighield met SEO en SEA. Met haar Bachelor Creative Business op zak, zal Nadine op meerdere fronten bijdragen aan het oplossen van de uitdagingen van de klanten  Nadine houdt van variatie en is standvastig haar kennis over marketingcommunicatie bij spotONvision te verbreden. “Ik kijk ernaar uit om samen te werken met diverse klanten”’.

Manon Marbus is de nieuwe visual designer van spotONvision, met een passie voor fotografie. Voorheen werkte Manon als zelfstandig brand designer en fotograaf binnen het MKB. “Bij spotONvision is het voor mij de uitdaging om het creatieve onderdeel van marketing naar het volgende niveau te tillen. Altijd met oog voor de nieuwste trends. Ik kijk ernaar uit om een bijdrage te leveren aan het thought leadership van spotONvision door het ontwikkelen van creatieve uitingen die zowel vernieuwend als sprankelend zijn.”