Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

SpotONvision nieuws

spotONvision opnieuw genomineerd voor Oracle CX Cloud Partner of the Year

B2B marketingbureau spotONvision omarmt technologie die het leven van de marketeer en salesprofessional makkelijker maakt.
Marketing en salestools maken het namelijk mogelijk om klanten steeds persoonlijker en interactiever te voorzien van informatie. Door het aanbieden van de juiste content, op het juiste moment en via het juiste kanaal, wordt de afstand tussen leverancier en klant steeds kleiner en de engagement met de klant groter.

Vanwege haar prestaties in het marketinglandschap nomineert Oracle spotONvision voor het tweede jaar in een rij tot CX Cloud Partner of the Year voor Nederland en België.

Marketing automation gaat verder dan een implementatie

Met succesvolle werkzaamheden voor bijvoorbeeld het Havenbedrijf Rotterdam laat spotONvision zien hoe een transformatie van marketing en sales teams kan worden gefaciliteerd door een implementatie en het in gebruik nemen van Oracle’s marketing automation software Eloqua.

Customer experience als toverwoord

In navolging van alle B2C-ervaringen moet B2B volgen op de weg waarbij een klantbeleving hoog in het vaandel staat. De zakelijke koper is ten slotte ook een consument in zijn vrije tijd. Door te investeren in zowel technologie als kennis op het gebied van marketingcampagnes, kan een strategisch marketingplan handen en voeten krijgen. Het team van spotONvision is trots op de nominatie van Oracle en ziet daarin de waardering terug voor de investering van de afgelopen jaren in kennis en kunde over technologie, implementaties en campagnes.

Over de award

De Partner of the Year awards maken deel uit van de Oracle Excellence Awards. Deze onderscheidingen zijn een erkenning voor partners die op Oracle gebaseerde oplossingen aanbieden op een van de volgende gebieden: verkoop, marketing, oplossingsontwikkeling en klanttevredenheid.

Tijdens de Partner of the Year Awards wordt er een winnaar gekozen in een van de dertien categorieën. Een panel van Oracle EMEA-executives beoordeelt de genomineerden en bepaalt de uiteindelijke winnaars. Award winnaars worden automatisch doorgeschoven als de Oracle EMEA-nominatie voor de Global Awards.

Op 26 juni a.s. vindt de awarduitreiking plaats.