Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

SpotONvision nieuws

spotONvision op de Emerce100 2019 lijst

Wij, als team van spotONvision, zijn trots om een plek op de Emerce100 2019 lijst bemachtigd te hebben.

Op 9 april is er een nieuwe editie van de Emerce100 verschenen. Hierin publiceren zij hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld.

Dit jaar werden er 759 bedrijven onderzocht, twintig procent meer dan vorig jaar.  Een van de oorzaken voor die toename is het immer groeiend aantal specialismen en aanbieders in de e-businessmarkt, wat tevens vraagt om een meer uitgesplitste analyse.

Emerce presenteert het  imago-onderzoek, weergegeven op een 7-puntsschaal; het aantal sterren is daarmee maximaal zeven. spotONvision scoort vijf sterren in de categorie ‘Digital marketing bureaus klein’. Het onderzoek is uitgevoerd door Motivaction en is verrijkt met andere relevante marktdata.

Dit onderzoek biedt houvast bij het kiezen van bureaus in de online branche en is voor de namen in de lijst een mooie onderscheiding voor hun werk.

Bekijk hier de Emerce100.