Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

SpotONvision nieuws

spotONvision ontvangt hoogste certificering voor Eloqua van Oracle

Met de certificering tot Eloqua Cloud Excellence Implementer (CEI) heeft B2B-marketingbureau spotONvision nu de hoogst mogelijke partnercertificering ontvangen van Oracle. Oracle biedt toonaangevende en geavanceerde mogelijkheden voor SaaS en IaaS en is in de marketingbranche vooral bekend van het marketing automation systeem Eloqua.

Hoogste partnerstatus

spotONvision was al 5 jaar Gold Partner van Oracle en heeft nu de certificering Cloud Excellence Implementer ontvangen. Slechts twee marketingbureaus in Nederland verkregen deze hoogste partnerstatus. Daarmee voldoet spotONvision aan de strengste kwaliteitseisen voor implementatie van marketing automation systeem Eloqua. Het betekent dat spotONvision aantoonbare doorlopende successen heeft geboekt bij het implementeren van Eloqua bij haar klanten.

“Het is fantastisch om te zien dat onze klanten ons werk zo goed waarderen en dat we op basis van onze prestaties deze Eloqua Cloud Excellence Implementer status hebben gekregen”, aldus Paul Hoving, marketing automation consultant bij spotONvision.

Naast het succesvol implementeren van Eloqua bij bijvoorbeeld klanten als Nasdaq Bwise en Nuon, werken bij spotONvision ook marketing consultants die bedrijven helpen met het opzetten en optimaliseren van campagnes in Eloqua. Om tot een ROI van marketing te komen houdt spotONvision oog voor zowel de inhoud, denk aan buyer persona’s, customer journeys en content, als technologie en geautomatiseerde campagnes.

Over spotONvision

spotONvision (2006) helpt organisaties met het verhogen van omzet. Als modern B2B-marketingbureau zetten we zowel data als demand generation strategieën in. Zo ontwikkelen we geïntegreerde sales- en marketingprogramma’s die passen bij je business. We ondersteunen marketing- en salesteams met programma’s waarbij leads en klanten aan de hand worden genomen door hun klantreis. Dit doen wij met leadgeneratie, lead nurturing, sales enablement en klantmarketing. Als oprichters van het B2B Marketing Forum en de B2B Marketing Award in de Benelux, maakt spotONvision zich hard voor het ontwikkelen en uitwisselen van marketingkennis onder B2B-marketeers.

Klanten van spotONvision zijn onder meer: ANWB, Elsevier, Interpolis, NCOI, Nuon, Schiphol, Tata Steel en Tele2.