SPOTONVISION introduceert een maturity model voor B2B-campagnes

Amstelveen, 24 januari 2022 – Het maturity model voor B2B-campagnes is een nieuwe tool van B2B-marketingbureau SPOTONVISION. Het model helpt B2B-marketeers hun valkuilen en sterke punten te begrijpen, om groei te realiseren. 

Het model biedt houvast voor jouw groei als marketeer of marketingteam. Het illustreert hoe een marketingteam kan groeien van niveau 1 naar 4: Starter, Practitioner, Advanced en Best-in-class. Het model biedt vier dimensies om succesvolle B2B-marketing te bepalen: strategie, campagnes, marketingtechnologie en marketing & sales alignement. 

Ingrid Archer, mede-oprichter van SPOTONVISION, licht de gekozen factoren toe:

“Deze dimensies voor B2B-campagne maturity zijn opgesteld op basis van uitgebreid onderzoek onder onze klanten. De meeste daarvan zijn grote B2B-spelers in Europa.”

Met het model kunnen B2B-marketeers begrijpen: Hoe volwassen is de marketingstrategie? Wat is de status van onze (account-based marketing) campagnes? Is de marketingtechnologie op orde? Zijn onze verkoop- en marketingteams op elkaar afgestemd? 

Om met het model aan de slag te gaan biedt SPOTONVISION een online scan en een uitgebreide versie van het B2B maturity model aan. Aan de hand van een aantal vragen zie je waar je staat en wat er nodig is om Best-in-class te worden. 

Succesvolle campagnes

Doe de scan en zie waar jij staat.

Over SPOTONVISION 

Van strategie tot campagnes en marketingtechnologie, sinds 2006 helpen wij toonaangevende B2B-bedrijven. Voor klanten zoals  Cyclomedia, Elsevier, De Persgroep, Salesforce, en T-Mobile ontwikkelen we betekenisvolle conversaties. Interacties die leiden tot groei van zowel mensen als bedrijven.   

Door betekenis te geven aan data, helpen wij onze klanten met het bouwen van duurzame commerciële relaties, tijdens elk contact, iedere keer weer. Op deze manier creëren we ultieme B2B-ervaringen met een echt B2ME-karakter.   

Vol passie en bevlogenheid hebben wij het B2B Marketing Forum en de B2B Marketing Awards opgericht en bieden wij een extra dimensie aan de wereld van B2B. Bij ons werken B2B-superhelden met een flinke dosis kennis, creativiteit, ambitie en betrokkenheid. Samen met onze klanten en partners geven we vorm aan B2B-marketing van de toekomst.