spotONvision nu ook gecertificeerd Salesforce Pardot Partner

Met de certificatie tot Salesforce Pardot Consulting Partner is B2B-marketingbureau spotONvision nu officieel onderdeel van het succesvolle Salesforce Pardot netwerk. Salesforce is wereldwijd de grootste leverancier van CRM software in de cloud en biedt tevens oplossingen voor businessprocessen als marketing automation.

Met het bereiken van de Consulting Partner status kan spotONvision nieuwe en bestaande klanten die al gebruikmaken van Pardot nog beter bedienen. Naast de marketing automation systemen Act-On en Eloqua, waarin spotONvision al is gecertificeerd, kan het bureau nu met eigen, Pardot-gecertificeerde medewerkers helpen met het implementeren van Pardot en met het inrichten van geautomatiseerde marketingprogramma’s. Op deze manier kunnen marketeers nog meer waarde halen uit hun marketing.

Managing Director Shimon Ben Ayoun: “We zijn trots op het partnership. Salesforce is in de lead als het gaat om marketing cloud apps voor zowel B2B als B2C. De sterke go-to market strategie van Salesforce in combinatie met een bewezen track-record van spotONvision op het gebied van B2B-marketing en demand generation geeft ons vertrouwen in wat wij voor de markt kunnen betekenen.”

spotONvision ziet dat technologie een vlucht neemt in B2B-marketing. Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen en innovaties op het gebied van marketingtechnologie. De ouderwetse e-mailprogramma’s werken niet meer, en marketeers hebben een geavanceerdere set van tools tot hun beschikking om kopers en klanten gedurende de gehele customer journey te bedienen.

Om tot een ROI van marketing te komen houdt spotONvision oog voor zowel de inhoud, denk aan buyer persona’s, customer journeys en content, als technologie en geautomatiseerde campagnes.

Over spotONvision
spotONvision (2006) helpt organisaties met het verhogen van omzet. Als modern B2B-marketingbureau zetten we zowel data als demand generation strategieën in. Zo ontwikkelen we geïntegreerde sales- en marketingprogramma’s die passen bij je business. We ondersteunen marketing- en salesteams met programma’s waarbij leads en klanten aan de hand worden genomen door hun klantreis. Dit doen wij met leadgeneratie, lead nurturing, sales enablement en klantmarketing.

Als oprichters van het B2B Marketing Forum en de B2B Marketing Award in de Benelux, maakt spotONvision zich hard voor het ontwikkelen en uitwisselen van marketingkennis onder B2B-marketeers.

Klanten van spotONvision zijn onder meer: ANWB, Elsevier, Interpolis, NCOI, Nuon, Schiphol, Tata Steel en Tele2.

Over Salesforce
Salesforce.com is wereldwijd de grootste leverancier van customer relationship management (CRM) software. Het Salesforce Customer Success Platform verandert je bedrijf in een gestroomlijnde, effectieve en efficiënte organisatie op het gebied van sales, service en marketing.