Shimon Ben Ayoun jurylid bij International Customer Experience Awards 2018

Vandaag zal Shimon Ben Ayoun, mede-oprichter van spotONvision, plaatsnemen in de jury van de International Customer Experience Awards. Dit event wordt gesupport door de Customer Experience Professionals Association (CXPA).

Tijdens dit unieke evenement strijden bedrijven vanuit de hele wereld voor de winst van een CX award in een van de achttien categorieën. Onder andere de categorieën ‘Customer Experience Professional’ en ‘Best Customer Experience Strategy’ krijgen tijdens dit event een podium. Shimon is benaderd om plaats te nemen in de achtkoppige jury vanwege zijn expertise binnen de B2B-marketing en de reputatie die spotONvision heeft opgebouwd als voorloper op het gebied van Customer Experience.

Ter voorbereiding heeft Shimon in samenspraak met de overige juryleden een shortlist gemaakt van kandidaten die zullen strijden voor de winst. Tijdens het evenement zullen zij hun case presenteren en onderworpen worden aan vragen vanuit de jury. Daarnaast zal de avond bestaan uit een gala diner en aanvullend entertainment. Shimon zal als hoofd van het panel jureren in de categorieën ‘Digital Transformation’ en ‘Best Measurement in Customer Experience’.

Wij wensen Shimon veel succes!


Deel dit artikel