Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

SpotONvision nieuws

Noteer in je agenda! 11 november: Expeditie Marketing | Customer Centricity: de top 5 investeringen

Eén van de manieren om als marketingafdeling toegevoegde waarde te leveren en bij te dragen aan de businessdoelstellingen is de klant centraal te zetten in alle activiteiten die je ontplooit. Het lastige is dat je dit niet alleen kunt bewerkstelligen. Hoe beweeg je je als marketeer soepel in het speelveld van customer centricity, innovatie en technologie?

Om antwoord te geven op deze vragen organiseert spotONvision op 11 november in samenwerking met Canon het seminar Expeditie Marketing. Het onderzoeksrapport ‘Expeditie Marketing | Customer Centricity: de top 5 investeringen’ vormt de inspiratiebron. Expeditie Marketing is een bundeling van kwalitatieve interviews met marketingdirecteuren bij toonaangevende bedrijven en inzichten van Steven van Belleghem, auteur van boeken als ‘Conversation Company’ en het binnenkort te verschijnen ‘When digital becomes human’.

Waarom mag je dit seminar niet missen?

Leer meer over customer centricity en de rol van marketing, de bestaande inzichten uit de praktijk en wat nieuwe kansen, valkuilen en succesfactoren zijn. Je krijgt antwoord op de vraag wat customer centricity van marketing vraagt en hoe het zich verhoudt tot procesoptimalisatie en efficiency. Je gaat beslist geïnspireerd naar huis!

Iedere deelnemer ontvangt een exemplaar van het rapport ‘Expeditie Marketing | Customer centricity: de top 5 investeringen’. Schrijf je nu in!

[media-object image=”https://www.spotonvision.com/wp-content/uploads/2013/05/icon-large_0025_knowledge.png” highlight=”true”]

Praktische informatie

Wanneer?     Dinsdag 11 november
Hoe laat?      17:30 uur (inloop) – 20:45 uur (start borrel)
Waar?            Brabantlaan 2, ‘s-Hertogenbosch
Voor wie?      B2B-marketing- en communicatieprofessionals
Kosten?         Gratis

Bekijk hier het programma van de avond.[/media-object]

Reacties zijn gesloten.