Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

SpotONvision nieuws

Verdien jij de B2B Marketing Award? Nomineer nu de B2B Marketing Case van 2018!

Amsterdam, 17 november 2018 –  Wat is de beste B2B-marketingcase van Nederland? Welk bedrijf mag zich een jaar lang de B2B-marketingstrateeg van ons land noemen?

Dit wordt onthuld tijdens het B2B Marketing Forum op 15 maart 2018 op Kasteel Duin & Kruidberg in Santpoort.

Voor de 9e keer worden hier cases en ervaringen in business-to-business uitgewisseld met als doel B2B-marketing in Nederland te accelereren. Vanaf vandaag kunnen bedrijven zich aanmelden voor de felbegeerde B2B Marketing Award. De deadline voor inzenden is 26 januari 2018.

B2B Marketing Forum is hét platform waar (internationale) B2B marketing professionals bijeenkomen om het innovatieve thema ’Connecting the Dots’ hands-on aan te pakken. B2B Marketing Forum is de voorloper waarbij elk jaar de nieuwste en meest innovatieve marketingstrategieën en middelen besproken worden met als doel alle B2B-marketingprofessionals samen te brengen en het vakgebied naar een hoger niveau te tillen.

De award wordt dan ook uitgereikt aan de organisatie die, met haar marketingstrategie, met kop en schouders boven de rest uitsteekt. In 2017 won ServiceNow in een nek-aan-nek-race van Greetz-Zakelijk.

De vakjury bestaat dit jaar uit: Ment Kuiper, directeur IDMK Trainingen, Nord van de Mosselaer, Demand Generation Manager B2B Marketing bij Tele2 Nederland, Cathelijne Quarré-Bijleveld, Field Marketing Director bij Snow Software en Jan van Ginkel, uitgever Management Team bij MT Mediagroep. Samen met de stem van het publiek zullen zij op 15 maart 2018 bepalen wie de winnaar is.

Over de B2B Marketing Award

Op de website van het Forum is alle informatie te vinden over de award en hoe bedrijven een nominatie kunnen indienen. Inschrijven voor de nominatieronde is mogelijk tot 26 januari 2018.

In 2010 introduceerde B2B marketingbureau spotONvision de B2B Marketing Award in Nederland. Het B2B Marketing Forum is gestart met het doel om meer aandacht te krijgen voor B2B-marketing in ons land. Door middel van de award speelt de organisatie in op de behoefte van professionals om ervaring in de business-to-business uit te wisselen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Raquel Prosetiko via +31 (0)62 346 23 97 of r.prosetiko@b2bmarketing.nl

B2B Marketing Forum is een initiatief van B2Bmarketingbureau spotONvision

spotONvision helpt organisaties met het verhogen van omzet. Als modern B2B-marketingbureau zetten zij zowel data als demand generation strategieën in. Zo ontwikkeld spotONvision geïntegreerde sales- en marketingprogramma’s die passen bij de business van hun klanten.

Zij ondersteunen marketing- en salesteams met programma’s waarbij leads en klanten aan de hand worden genomen door hun klantreis. Dit doen zij met lead generatie, lead nurturing, sales enablement en klantmarketing.