Frisse gezichten aan boord bij SPOTONVISION

B2B-marketingbureau SPOTONVISION is van harte welkom drie nieuwe consultants voor het Strategy & Research-team!

Gaia, Vincent en Tessa voegden zich bij het team op de 1st Oktober, klaar om onze klanten te helpen uitmuntende B2B-marketing te bereiken.

Gaia Temin komt uit Sao Paulo, Brazilië en heeft veel ervaring op het gebied van sociale media, projectmanagement en public relations die ze met zich mee zal brengen. Ze zal zich richten op onze internationale klanten.

Vincent van Heese is geboren in Zeeland en was programmaontwikkelaar en teamfacilitator bij Forward voordat hij de baan bij SPOTONVISION accepteerde. Vincent heeft de wereld rondgereisd, heeft veel ervaring in onderzoek en innovatie en zal zeker een creatieve draai geven aan B2B marketing.

Eindelijk, Tessa Peterse komt uit Rotterdam en heeft net haar master Marketing Management behaald aan de Erasmus Universiteit. Ze specialiseerde zich in Nederlandse inhoud, kopij en coördinatie en houdt van het organiseren van evenementen.

De drie hebben behoorlijk uiteenlopende achtergronden, maar ze zijn allemaal gepassioneerd in het creëren van duurzame verbindingen – en zijn klaar om zich bij de rest van ons B2B-team aan te sluiten, waarbij ze kennis, creativiteit en betrokkenheid gebruiken om hun doelen te bereiken.

Ook de drie nieuwe leden zullen toetreden tot de SPOTONVISION eigen B2B-academie. Een praktijk om de B2B-marketingmethodieken te delen en te trainen die SPOTONVISION in de loop der jaren met succes heeft ontwikkeld en getest. Het Academy-programma richt zich op diepgaand koperpersona- en trajectonderzoek, sales enablement en accountgebaseerde marketing.