Introductie MarTech Start-up Arena in 2018 voor veelbelovende start-ups

Amstelveen, 15 december 2017 – Op 15 maart 2018 introduceert het B2B Marketing Forum een nieuw concept: de MarTech Start-up Arena. Het marketingvak is in transitie en technologie is niet meer weg te denken. Toch zijn er veel innovaties die nog in de kinderschoenen staan enerzijds en valt er voor B2B-marketeers nog veel te leren anderzijds.

De MarTech Start-up Arena brengt gepassioneerde professionals bij elkaar en biedt exclusieve exposure aan een beperkte selectie van innovatieve start-ups in marketingtechnologie. Zij krijgen een toegewijde expositie: de zogeheten ‘Arena’. Ook krijgen zij de kans om te pitchen voor het publiek van het B2B Marketing Forum.

Anders dan wat de naam doet vermoeden is de MarTech Start-up Arena geen contest. “Wij bieden veelbelovende start-ups graag een podium in het B2B-landschap en de gevestigde orde”, zegt Shimon Ben Ayoun, mede-oprichter.

“Het B2B Marketing Forum is hier heel geschikt voor, omdat er meer dan 250 B2B-marketingprofessionals bij elkaar komen uit verschillende bedrijfstakken. Marketing, communicatie- en salesmanagers komen niet alleen samen om kennis te delen maar ook om geïnspireerd te raken. In dit laatste levert de MarTech Start-up Arena een actieve bijdrage”, aldus Shimon.

Het Forum hoopt op een mooie selectie aanmeldingen voor de Arena die in 2018 voor het eerst georganiseerd wordt.

Voor meer informatie over de MarTech Start-Up Arena op 15 maart 2018 kun je contact opnemen met: Raquel Prosetiko of Shimon Ben Ayoun via +31 (0)20 20 705 58 88 of via de mail: [email protected]

Over het B2B Marketing Forum

In 2010 introduceerde B2B-marketingbureau spotONvision het B2B Marketing Forum in Nederland. Het B2B Marketing Forum is een jaarlijks terugkerend event dat zich richt op business-to-business marketing- en communicatieprofessionals en is geboren uit behoefte kennis en inspiratie te delen met B2B-vakgenoten. Zie meer op: www.b2bmarketingforum.nl

Over spotONvision

spotONvision helpt organisaties met het verhogen van omzet. Als modern B2B-marketingbureau zetten zij zowel data als demand generation strategieën in. Zo ontwikkelt spotONvision geïntegreerde sales- en marketingprogramma’s die passen bij de business van hun klanten.

Zij ondersteunen marketing- en salesteams met programma’s waarbij leads en klanten aan de hand worden genomen door hun klantreis. Dit doen zij met lead generatielead nurturingsales enablement en klantmarketing. Zie meer op: www.spotonvision.com.