Collega Mariëlle in het zonnetje, 5 jaar bij SPOTONVISION

Precies 5 jaar geleden komt Mariëlle Meijwes werken bij SPOTONVISION. Na een mooie carrière bij telecomprovider KPN is ze toe aan een nieuwe uitdaging en start ze in de rol van senior programmamanager. Vol enthousiasme stort zij zich in de wereld van ons B2B-marketingbureau met alles wat daarbij hoort: een klein team, keihard ‘gaan’ voor die klant, helpen met de uitbouw van het bedrijf, en het opzetten van een Centre of Excellence ‘Campaigns & Technology’.

Wat Mariëlle kenmerkt is dat ze altijd alle kansen met beide handen oppakt. Zo heeft ze naast het reguliere werk vele webinars en masterclasses gegeven over B2B-campagnes, agile marketing, conversational marketing. Sinds een paar jaar is ze ook docent aan de Beeckestijn Business School, waar ze het vak data-driven marketing geeft. Training geven houdt je scherp, want de studenten komen uit allerlei disciplines en de vragen over het marketingvak zijn divers. Daarom stimuleert de directie het team om trainingen te geven en kennis te delen met vakgenoten.

Aan uitdagingen geen gebrek. Zo helpt Mariëlle met het SPOTONVISION team het Deloitte marketingteam in Nederland met het opzetten van een marketing dashboard, begeleidt ze bij meerdere klanten, waaronder De Persgroep, marketing automation implementaties. Dit jaar is Mariëlle vooral bezig met account-based marketingcampagnes voor meerdere klanten en stuurt ze een groot deel van de marketing consultants aan. Omdat SPOTONVISION gestaag groeit, zal de rol van Marielle dit jaar meeveranderen en zal zij leiding gaan geven aan alle consultants van het bureau. Daarmee neemt zij de taken over van Ingrid Archer, die zich zal gaan richten op het opzetten van een SPOTONVISION Academy.

Geen moment om te vervelen en vooral niet op die dag dat ze precies 5 jaar in dienst is, 1 april 2021. Doordat het team momenteel niet vanuit kantoor in Amstelveen werkt vanwege Corona, zoeken we Mariëlle op. Shimon Ben Ayoun en Ingrid Archer, oprichters en Managing Partners van SPOTONVISION, brengen haar een verrassingsbezoekje aan huis. Kijk maar mee!

NB Wil jij ook werken bij SPOTONVISION? Kijk dan eens bij onze vacatures; wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s.


Deel dit artikel