Canon Nederland winnaar van de B2B Marketing Award 2015

Woerden/Amstelveen, 18 maart 2015 – Onder groot applaus is dinsdag tijdens het B2B Marketing Forum in DeFabrique te Utrecht de B2B Marketing Award uitgereikt aan Canon Nederland. Er waren drie genomineerden die live op het podium stonden om hun case te presenteren aan het publiek. Na de presentaties had het publiek de mogelijkheid om te stemmen en in combinatie met het juryoordeel rolde Canon Nederland als winnaar uit de bus.

De jury over de case:

De winnende case ‘The exceptional service battle’ was duidelijk in zijn eenvoud: smart-doelstellingen en een prachtige ROI. De marketeers van Canon hebben de serviceafdeling, die dagelijks klantcontact heeft, ingezet om in korte tijd ambitieuze verkoopdoelstellingen te realiseren. De borging van het leadproces en het inzicht daarin heeft de serviceafdeling extra gemotiveerd.

De jury bestond dit jaar uit voorzitter Ment Kuiper van Lumido Business Media, Truus Koppelaar van AFAS Software en Nord van de Mosselaer van Tele2.

De overige twee genomineerden voor de B2B Marketing Award waren: IBM met de campagne #WatsCooking en De Persgroep met de campagne ‘De best bekeken media van Nederland’. Vorig jaar sleepte Philips Lighting de Award in de wacht.

Over de B2B Marketing Award

In 2010 introduceerde B2B-marketingbureau spotONvision de B2B Marketing Award in Nederland. Voornaamste reden was om meer aandacht te krijgen voor B2B marketing in ons land. Tegelijkertijd was er een sterke behoefte om onderling goede voorbeeldcases en ervaringen in de business-to-business uit te wisselen.


Deel dit artikel