Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

SpotONvision nieuws

B2B-marketingbureaus slaan handen ineen met B2B Powerhouse

Het wordt steeds lastiger om met slechts één bureau alle expertise in huis te halen om succesvol campagnes en marketingprogramma’s uit te voeren. Bovendien willen de grotere bedrijven graag specialisten in huis halen naast innovatie en flexibiliteit.

Precies daar spelen de gerenommeerde B2B-bureaus Leadscope, NLmatch, Lemm & Ten Haaf, Olbico en spotONvision op in. Initiatiefnemer Shimon Ben Ayoun van spotONvision: “Met B2B Powerhouse laten we aan onze gezamenlijke klanten zien dat wij de klant nog beter kunnen bedienen door proactief samen te werken. Ten slotte komen we elkaar regelmatig tegen bij de klant.”

Met complementaire dienstverlening slaan de partijen de handen ineen en spelen zij in op de behoefte van de opdrachtgevers in de B2B om het aansturen van meerdere bureaus en expertises te vergemakkelijken.

Samenwerken om meer impact te maken

De (online) marketingactiviteiten die B2B Powerhouse kan inzetten dekken de volledige customer lifecycle. Het strategische plan, het creatieve concept, het creëren van bereik, het activeren van de doelgroep, de leadgeneratie en het verbeteren van de conversie. En tot slot het verhogen van engagement en loyaliteit.

Leadscope, de B2B online marketingspecialist binnen de LevelUp Group ondersteunt bedrijven met online marketing en conversie optimalisatie. NLmatch vult de diensten aan met telemarketing en Lemm & Ten Haaf met B2B strategie en creatie. Omdat correcte klantdata een cruciale rol speelt bij alle marketingactiviteiten, vult Olbico aan met kennis over masterdata in B2B. En, voor marketing- en campagneadvies vervult B2B-speler spotONvision een belangrijke kernrol.

Samen zetten de vijf bureaus zich in voor het succes van de – vaak gezamenlijke – klant, samen kunnen zij meer impact maken, zo is de gedachte. Deze B2B-specialisten kennen elkaar goed en werken al samen op diverse klantprojecten wat zorgt voor korte lijnen, snelle realisatie en optimale impact.

Lancering B2B Powerhouse

Tijdens een feestelijke lancering van het B2B Powerhouse op 2 oktober 2018 hebben de bureaus enkele van hun topklanten aan het woord gelaten. Zo spraken directeuren, sales- en marketingmanagers van Legal People, Havenbedrijf Rotterdam, Tele2 Zakelijk, MKB-Afval en ArboNed over hun marketing- en salesuitdagingen en oplossingen. Een mooie start van een nieuw B2B-samenwerkingsplatform.

Over B2B Powerhouse

B2B Powerhouse is een initiatief van vijf B2B-bureaus. Vijf toonaangevende spelers in business-to-business marketing hebben de handen ineengeslagen. Een bundeling van expertise die B2B-bedrijven helpt groeien. Van strategie tot marketing automation, van creatie en content marketing tot datamanagement en analytics. Ervaar de energie – en de resultaten – van deze samenwerkende B2B-specialisten.

EINDE BERICHT

Meer weten naar aanleiding van dit bericht?

Ingrid Archer: ingrid@spotonvision.com

Tel. 06 212 905 99

Bijlage: beeldmateriaal is vrij van publicatie