Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

SpotONvision nieuws

B2B Marketing Forum 2019 presenteert top spreker Tiffani Bova

Global Customer Growth & Innovation Evangelist bij Salesforce en Wall Street Journal bestseller auteur van het boek Growth IQ.

Growth IQ in B2B marketing and sales: verander jouw spel voorgoed

Tijdens het B2B Marketing Forum op 19 maart neemt Tiffani Bova je mee in de wereld van Growth IQ in Marketing en Sales. Met haar vinger aan de pols in het bedrijfsleven biedt Tiffani scherpe inzichten en kritische perspectieven op groei, innovatie, verkoop en klantervaring. Op het podium daagt ze marketeers continu uit en wijst ze ons op valkuilen. Het ultieme startpunt om je spel als marketeer blijvend te veranderen!

Boek nu je ticket om ervoor te zorgen dat je Tiffani’s verhaal tijdens de 10de editie van het B2B Marketing Forum niet mist.

Lees hier meer over Tiffani en haar boek Growth IQ

Maia Hemkes

Maïa Hemkes is Senior Marketing Programme Manager bij spotONvision. Ze houdt zich bezig met buyer persona’s, contentmarketing, leadgeneratie en sales enablement. Deze kennis gebruikt zij om B2B-organisaties te helpen bij het optimaliseren van hun marketingstrategie.