Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

SpotONvision nieuws

3 B2B-marketeers versterken spotONvision!

Dankzij de vele mooie projecten die wij mogen doen voor onze klanten, blijven wij groeien. Daar zijn we natuurlijk erg trots op. Groeien gaat niet zomaar. We werken hard om onszelf steeds verder te verbeteren. En, om onze klanten tevreden te houden door hulp te bieden bij hun B2B-marketing vraagstukken.

We zijn blij dat we per 1 mei j.l. 3 nieuwe collega’s kunnen verwelkomen om deze uitdaging met ons aan te gaan. Welkom, Linda, Els en Martine!

Linda Goeman, senior marketing projectmanager, werkte hiervoor als marketing manager bij search- en interim-bureau Ebbinge. Ze heeft een brede marketingcommunicatie achtergrond en veel ervaring in B2B. Linda houdt van resultaat en uitdagende marketingvraagstukken. “Het werken in een team van marketingprofessionals met een grote diversiteit aan mooie klanten vind ik ontzettend leuk aan mijn nieuwe baan bij spotONvision. Ik kijk ernaar uit om met goed doordachte strategieën het beste uit sales en marketing te halen.”

Els van Bergeijk versterkt spotONvision als senior campagnemanager. We kennen Els uit haar tijd bij T-Mobile Zakelijk waar zij met spotONvision werkte aan de ontwikkeling van buyer persona’s, leadgeneratie campagnes en bijbehorende content. Daarnaast heeft zij bij Exact ervaring opgedaan met het opzetten en runnen van online marketingcampagnes. We waren erg blij toen Els besloot de overstap naar spotONvision te willen maken. “Samenwerken met mensen op verschillende disciplines geeft mij ontzettend veel energie. Het is fijn om mijn ervaringen te kunnen delen (met de klanten van spotONvision) om zo mooie resultaten neer te kunnen zetten”.

Martine Berden, senior marketing programmamanager, werkte eerder in de financiële dienstverlening bij ING en Nationale-Nederlanden. Haar ervaring met marketingstrategie, propositieontwikkeling en het managen van complexe projecten komen goed van pas bij spotONvision. Ze houdt van aanpakken, is een tikkeltje ongeduldig en is altijd op zoek naar verbetering. “Ik vind het erg leuk dat ik bij spotONvision de hele dag bezig kan zijn met mijn vak, marketing, en dat ik daarmee ook nog eens andere mensen en bedrijven verder kan helpen.”