Dana Connor channelengine B2B Marketing course
"Een geweldige B2B Academy cursus, goede communicatie en een fijne mix tussen hands-on en strategie."
"Een geweldige B2B Academy cursus, goede communicatie en een fijne mix tussen hands-on en strategie."
Dana Connor
VP of Marketing

B2B-marketing kan complex zijn, met langere salescycli, complexe producten en meer beslissers die betrokken zijn bij een koopproces. Daarom wist Dana Connor, VP Marketing bij ChannelEngine, dat haar marketingteam een stevige B2B-marketingbasis nodig had om succesvol te zijn. Ze koos voor de B2B Marketing Foundation training van SPOTONVISION’s B2B Vision Academy, en ze is zeer te spreken over het resultaat.

“Mijn team aanmelden voor een training is best spannend, met het risico dat de training te theoretisch of algemeen is,” zegt Dana. “Maar ik weet nu dat ik kan vertrouwen op de op maat gemaakte en praktische Academy-aanpak van SPOTONVISION, en dat het mijn team echt verder helpt.”

De training – B2B Marketing Foundation

De zes weken live training met interactieve trainingssessies, behandelt de nieuwste trends en best practices in B2B-marketing, waaronder buyer personas, buyer journeys, content mapping en campagneplanning. Elke week verkennen de marketeers uit het ChannelEngine team een onderwerp, krijgen huiswerkopdrachten en ze eindigen met een afsluitende clinic waar ze de opgedane kennis in praktijk kunnen brengen.

 

Het resultaat – een team dat klaar is voor B2B-marketing

Na afloop van de cursus voelde Dana’s team zich beter uitgerust om hun dagelijkse uitdagingen aan te gaan:

“De methode voor het in kaart brengen van content en het campagne framework waren erg nuttig; we konden er meteen mee aan de slag”.

ChannelEngine is onder de indruk van de samenwerking: “Een geweldige B2B Academy cursus, goede communicatie en een fijne mix tussen hands-on en strategie.” Het marketingteam deed nieuwe ideeën op voor hun campagnes, en ze hebben nu meerdere templates om deze te implementeren.

Je marketingteam bijscholen is essentieel voor succes in B2B, en de B2B Vision Academy kan je daarbij helpen. Sluit je aan bij Dana en andere tevreden klanten en kijk hoe je de vaardigheden van je team naar een hoger niveau kunt tillen.