Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

B2B Marketing blog

Webinar: Het B2B verhaal Maersk – Hoe bind je klanten online?

Online engagement creëren binnen B2B marketing kent nog altijd veel uitdagingen. Het draait om focus en tijd investeren in je online aanwezigheid. In een live webinar op 5 juni a.s. presenteren wij het inspirerende verhaal van Maersk Line.

Scheepvaartgigant Maersk Line ging de online engagement uitdaging aan en zette een Facebook-pagina op voor betere interactie met hun B2B klanten. Met meer dan 248.000 ‘likes’ op hun pagina heeft Maersk Line een enorme online brand awareness opgebouwd via social media. Een bijzondere prestatie. Zeker als je bedenkt dat slechts één persoon binnen Maersk zich nog minder dan de helft van zijn tijd bezighoudt met social media.

Een uniek verhaal in een bijzondere industrie op het gebied van social media en B2B marketing.

Ben jij benieuwd naar dit succesverhaal? Vraag het Maersk Line zelf! Op 5 juni zal Jonathan Wichmann, Communicatiepartner en hoofd van Social Media bij Maersk Line tijdens een live spotOnvision webinar jou te woord staan.

De take-aways?

  • Je leert alle ins en outs van dit B2B succesverhaal
  • Vele praktische tips en tricks over online engagement
  • Inspiratie voor social media in B2B!

Als een bedrijf dat in direct contact zo ver verwijderd is van haar klant al zo succesvol kan zijn in online engagement– wat houdt jou dan tegen? Stop your marketing & start engaging!

Schrijf je nu in voor de webinar op dinsdag 5 juni a.s. om 11:00 uur. 

N.B. De webinar wordt in het Engels gehouden.  

Ingrid Archer

Ingrid Archer is een marketing- en communicatieprofessional pur sang met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in B2B marketing en communicatie. Zij is mede-oprichter van spotONvision en het B2B Marketing Forum. Zij initieerde succesvolle campagnes in diverse sectoren en is een van de experts op het gebied van contentmarketing, buyer persona's en lead nurturing in B2B.