Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

Wednesday Webinar: Marketing Performance Management

Wil je je marketing afstemmen op de strategische doelstellingen van je organisatie? Je bent niet de enige. Voor veel CMO’s staat marketing-ROI hoog op de agenda. Helaas ontbreekt vaak de kennis om hier echt wat mee te kunnen doen. Om B2B-marketeers hiermee te helpen, biedt spotONvision in samenwerking met NIMA een uniek B2B-marketing trainingsprogramma boordevol inspiratie, kennis, coaching en praktijkervaring.

Ter introductie op dit trainingsprogramma organiseerden we op 16 september een webinar over marketing performance management. Shimon Ben Ayoun, mede-oprichter en Managing Partner van spotONvision en het B2B Marketing Forum legt in dit webinar uit waarom marketing performance management zo belangrijk is en wat de rol is in de marketingmix. Bekijk hier de webinar recording.

Tijdens dit webinar leer je:

  • Waarom er geïnvesteerd moet worden in marketing performance management
  • Tegen welke uitdagingen jouw vakgenoten aanlopen
  • Wat de succesfactoren zijn voor het verbeteren van marketing performance management

Praktische informatie

  • Kosten: gratis
  • Taal: Engels
  • Spreker: Shimon Ben Ayoun

BEKIJK ONLINE

Over Shimon Ben Ayoun

Shimon Ben Ayoun is mede-oprichter en Managing Partner van B2B-marketingbureau spotONvision en het B2B Marketing Forum. Hij helpt marketeers bij de transformatie van marketing als ‘cost center’ naar ‘revenue generator’. Daarbij is hij continu op zoek naar vernieuwingen in B2B.