Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

Webinar: Marketing automation voor beginners

In een constant veranderend B2B-marketinglandschap is het noodzakelijk om als marketeer zo effectief mogelijk te werk te gaan. Organisaties worden steeds meer resultaatgericht. Dat betekent dat marketeers de ROI van marketing moeten kunnen aantonen. Marketing automation maakt dit mogelijk. Ook kun je zorgt het ervoor dat je leads perfect kunt nurturen met relevante content en dat je hoogwaardige leads aan sales kunt leveren.

Maar hoe gebruik je het effectief en hoe implementeer je het correct? In dit webinar leggen we de basis van de tool uit. Bekijk de webinar recording vandaag nog.

Wil je weten:

  • Wat marketing automation precies is?
  • Hoe het maken en versturen van e-mailshots effectiever wordt?
  • Hoe het maken van landingspagina’s eenvoudiger wordt?
  • Hoe marketing automation het werk van een marketeer vereenvoudigt?
  • Hoe het gebruik van marketing automation kan leiden tot een hogere omzet?
  • Welke verschillende aanbieders van belang zijn?
  • Hoe ziet zo een systeem er uit?

Bekijk de webinar recording en krijg antwoord op deze vragen.

Bekijk online

Over de spreker

Charles van der Wal is Marketing Operations Consultant bij spotONvision. Hier legt hij de nadruk op Act-On, een Marketing Automation systeem dat B2B marketeers de mogelijkheid biedt om inzicht te krijgen in de koper en de ROI van marketing. Hij houdt zich bezig met het opzetten van marketingcampagnes, het optimaliseren van Act-On en het schrijven blogs over de laatste ontwikkelingen in B2B Marketing.