Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

Webinar Festival: Marketing automation voor beginners

In een constant veranderend B2B-marketinglandschap is het noodzakelijk om als marketeer zo effectief mogelijk te werk te gaan. Organisaties worden steeds meer resultaatgericht. Dat betekent dat marketeers de ROI van marketing moeten kunnen aantonen. Marketing automation maakt dit mogelijk. Ook kun je zorgt het ervoor dat je leads perfect kunt nurturen met relevante content en dat je hoogwaardige leads aan sales kunt leveren.

Maar hoe gebruik je het effectief en hoe implementeer je het correct? In dit webinar leggen we de basis van de tool uit. Bekijk de webinar recording vandaag nog.

Wil je weten:

  • Wat marketing automation is en wat de voordelen zijn?
  • Hoe het maken en versturen van e-mails effectiever kan?
  • Hoe je inzicht krijgt in het digitale gedrag van jouw prospect?
  • Hoe marketing automation het werk van een marketeer vereenvoudigt?
  • Hoe marketing automation software er uit ziet?

Bekijk online

Over de spreker

Charles van der Wal is Marketing Operations Consultant bij spotONvision. Charles is gespecialiseerd in marketing automation, waarmee B2B-marketeers de mogelijkheid hebben om inzicht te krijgen in de koper en de ROI van marketing. Charles houdt zich met name bezig met het opzetten van marketingcampagnes en -optimalisatie.