Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

Webinar festival: De kracht van webinar

Webinars zijn steeds vaker onderdeel van de marketingtoolbox van B2B-marketeers. Aangezien het nieuwe jaar ongetwijfeld nieuwe uitdagingen, ontwikkelingen en verwachtingen met zich meebrengt, is het dan ook geen slecht idee om meer over deze tool te leren. Het is namelijk een perfect middel om jouw doelgroep mee te bereiken. De effectiviteit daarvan is meerdere malen bewezen. Vandaar dat we tijdens het B2B Webinar Festival op 16 januari 2014, een gratis webinar gaven over ‘De kracht van webinars’ geven.

Wil je weten:

  • Wat een webinar precies is?
  • Hoe je start met webinars?
  • Waar je allemaal aan moet denken?
  • Hoe je meer leads genereert met webinars?

Bekijk de webinar recording en krijg antwoord op deze vragen

Bekijk online

Over de spreker

Charles van der Wal is eigenlijk een journalist. Toch werkt hij als Inbound Marketeer voor B2B Marketingbureau spotONvision. Zijn journalistieke kennis en vaardigheden gebruikt hij om de wereld van B2B Marketing te verkennen en te verslaan. Specifiek heeft hij interesse in Content Marketing, Lead Management en Marketing Automation. Hij schrijft regelmatig voor het blog van spotONvision en interviewt daarvoor zowel bekende als onbekende mensen in de wereld van business-to-business.