Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

Webinar: 5 geheimen van succesvolle contentmarketing anno 2016

Volgens recent onderzoek worden B2B-marketeers steeds minder effectief met content. We hebben tegenwoordig ook zoveel manieren om onze contentmarketing handen en voeten te geven. Misschien zijn we de weg kwijt? Hoe bepaal je nu welke tactieken het beste werken anno 2016?

Effectiviteit van tactieken & content

Tijdens dit webinar gaan wij in op de tactieken en soorten content die in B2B het meest succesvol blijken. We nemen een duik in 3 recent verschenen onderzoeken naar effectiviteit van tactieken en content: een onderzoek van het Content Marketing Institute (CMI), een onderzoek van DemandGen en een onderzoek van TNS-NIPO / spotONvision.

De onderzoeken geven je inzichten in de rol van social media, visuele content en in de opkomst van webinars in Nederland, maar ook in de opkomende populariteit van online chat. Bovendien nemen we de verschillen tussen de VS en Nederland onder de loep.

Dit webinar wordt gepresenteerd door Ingrid Archer (spotONvision) en gastspreker Olaf Lawerman (Webinar.nl).

Wil je weten:

  • Welke tools en soorten content best-in-class contentmarketeers gebruiken;
  • Welke tactieken als meest succesvol worden beschouwd door zowel de marketeer als de klant;
  • Wat deze trends betekenen voor jouw dagelijkse uitdagingen en wat de 5 geheimen voor succes zijn.

Bekijk hier de webinar recording en krijg antwoord op deze vragen!

Praktische informatie:

  • Taal: Nederlands
  • Sprekers: Ingrid Archer en Olaf Lawerman

BEKIJK ONLINE

Over Ingrid Archer

Ingrid Archer is een marketing- en communicatieprofessional pur sang met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in business-to-business marketing en communicatie. Zij is mede-oprichter van spotONvision en het B2B Marketing Forum. Zij initieerde succesvolle campagnes in diverse sectoren en is een van de experts op het gebied van contentmarketing, buyer persona’s en lead nurturing in B2B.

Over Olaf Lawerman

Olaf Lawerman is medeoprichter van Company Webcast BV (marktleider op het gebied van professionele webinars en bekend van o.a. webinar.nl en webcast.nl) en auteur van verschillende publicaties op het gebied van webinars. Zo heeft Olaf het eBook “Het Grote Webinar Handboek” geschreven en publiceert hij regelmatig artikelen op blogsites als Marketingfacts en marketingonline.nl. Olaf volgt continue alle internationale trends, onderzoeken & ontwikkelingen op het gebied van webinars. Daarnaast vinden er ook eigen onderzoeken en analyses plaats binnen Company Webcast BV op basis van tientallen live uitzendingen per dag.