Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

spotONfriday webinar: Wat is lead nurturing?

Leads genereren hoort bij de taak van iedere B2B-marketeer. De meeste leads zijn echter niet direct klaar om klant te worden of om over te dragen aan sales. Vaak wordt dit proces vergeleken met een eerste ‘date’, je vraagt iemand toch ook niet ten huwelijk bij een eerste afspraakje? Leads hebben aandacht nodig en ze moeten respect voor jou en/of jouw product krijgen. Dit proces noemen we nurturen.

Door leads te nurturen, bind je klanten aan jouw bedrijf en verhoog je de kwaliteit van leads. Wil je meer weten over leads nurturen in een B2B-omgeving? Bekijk hier de webinar recording.

Tijdens deze webinar leer je:

  • Wat lead nurturing inhoudt
  • Welke soorten lead nurture campagnes er zijn
  • Hoe je van een lead een klant maakt

BEKIJK ONLINE

Over de spotONfriday webinars

Iedere 2e vrijdag van de maand organiseert spotONvision een gratis webinar over een B2B-marketingonderwerp. Er staat steeds een ander thema op de agenda, waardoor je continu op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in B2B. Verrijk je kennis, stel vragen en blijf up-to-date vanuit je bureaustoel.

Wanneer? Iedere 2e vrijdag van de maand
Hoe laat? 11:00 uur – 11:45 uur
Voor wie? B2B-marketing- en communicatieprofessionals