Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

Verdien jij de B2B Marketing Award? Nomineer nu de B2B Marketing Case van 2018!

Wat is de beste B2B-marketingcase van Nederland? Welk bedrijf mag zich een jaar lang de B2B-marketingstrateeg van ons land noemen?

Dit wordt onthuld tijdens het B2B Marketing Forum op 15 maart 2018 op Kasteel Duin & Kruidberg in Santpoort.

De award wordt uitgereikt aan de organisatie die, met haar marketingstrategie, met kop en schouders boven de rest uitsteekt. In 2017 won ServiceNow in een nek-aan-nek-race van Greetz-Zakelijk.

De vakjury bestaat dit jaar uit: Ment Kuiper, directeur IDMK Trainingen, Nord van de Mosselaer, Demand Generation Manager B2B Marketing bij Tele2 Nederland, Cathelijne Quarré-Bijleveld, Field Marketing Director bij Snow Software en Jan van Ginkel, uitgever Management Team bij MT Mediagroep. Samen met de stem van het publiek zullen zij op 15 maart 2018 bepalen wie de winnaar is.

De inschrijvingen voor 2018 zijn geopend! Meld je aan via onderstaande button en ontvang meer informatie over de procedure en spelregels.