Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

Webinar: De verborgen sales-cyclus

Marketeers weten dat hun rol in de afgelopen jaren drastisch is veranderd – er was een tijd waarin de salespersoon de verkoopcyclus beheerste. Vandaag de dag, vanwege online onderzoek, informeren kopers zich veel meer over wat ze willen kopen, nog voordat het eerste contact met sales plaatsvindt. Marketing onderwijst kopers nu in het vroege stadium van de verkoopcyclus. Zorg ervoor dat jouw team ‘de verborgen sales-cyclus’ niet mist.

Bekijk de recording van het dit webinar dat georganiseerd werd in het kader van het jaarlijks terugkerende B2B Marketing Forum en leer hoe Marketing de verkoopafdeling kan helpen om te profiteren van het nieuwe koopproces. Dit event wordt door spotONvision aangeboden in samenwerking met Oracle.

Bekijk online

Wil je weten?

  • Hoe je samen met sales je voordeel doet met zicht op en kennis van je doelgroep?
  • Hoe je overtuigende content ontwikkelt voor potentiële klanten?
  • Hoe je bijhoudt en controleert met welke content prospects engagen?

Bekijk dan de webinar recording en krijg antwoord op deze vragen.

Over de spreker

Mark Emmet is Global Director of Marketing Operations bij TrustPilot. Daarvoor heeft Mark diverse marketingfuncties bekleed bij Sony Professional en bij B&Q. Mark haalt voldoening uit het vinden van de beste technologie die helpt om customer journeys te optimaliseren. Hij behaalde een diploma van het Instituut van Direct Marketing en de Southampton Solent Universiteit.