Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

Masterclass B2B Marketing Forum: Verbeter je klantretentie

Het is algemeen bekend dat het werven van nieuwe klanten veel meer tijd kost, dan het kost om meer business uit bestaande klanten te halen. Klantenbinding is hierbij zeer belangrijk en mag daarom niet onderschat worden: het is meer dan alleen een wit voetje halen bij een individueel contactpersoon, de focus moet op het hele bedrijf liggen.

Tijdens deze masterclass onthullen we methodes die je helpen bij het ontwikkelen van producten, diensten en klantbediening waarmee je klanten voor altijd bij je blijven.

Het B2B Marketing Forum

Het B2B Marketing Forum is een initiatief van spotONvision. Het B2B Marketing Forum is het jaarlijks terugkerende event dat zich richt op business-to-business marketing- en communicatieprofessionals. Dit jaar vindt de 7e editie van het forum plaats op 17 maart 2016 in DeFabrique in Utrecht.

Op het programma staan vele interessante sessies en masterclasses over B2B-marketing. Er wordt onder andere gesproken over: agile marketing, de customer journey, klantretentie en account-based marketing. Keynote spreker is dit jaar Joseph Jaffe, oprichter en CEO van Evol8tion, LLC en bekend van het succesvolle boek Flip the Funnel: How to use existing customers to gain new ones. Noteer 17 maart dus alvast in je agenda en schrijf je snel in.