Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

Masterclass: Digital marketing strategie & social media

Op maandag 17 november organiseert de Nyenrode Business Universiteit de masterclass ‘Digital marketing strategie & social media’. Deze masterclass bestaat uit een serie van zeven inspirerende colleges met veelgevraagde sprekers van dit moment en wellicht één van de meest complete programma’s binnen het onderwerp. Wat het programma zo uniek maakt, is de wisselwerking tussen de wetenschap en de praktijk: deelnemers krijgen per onderwerp inzicht in de meest recente theorieën en onderzoeken op online gebied die vervolgens worden vertaald naar de dagelijkse praktijk van de Nederlandse bedrijven.

Tijdens dit event komen sales- en marketingprofessionals in B2B en B2C bij elkaar om kennis op te doen over de inzet van digitale marketing en social media. Als contentmarketing en marketing automation expert is Shimon Ben-Ayoun (Managing Partner bij spotONvision) één van de sprekers. In zijn presentatie ‘De rol van contentmarketing & storytelling in merkcommunicatie’ vertelt Shimon over de rol van contentmarketing in het creëren van thought leadership en het vertellen van een brand story.

Praktische informatie

  • Datum: maandag 17 november 2014
  • Locatie: Nyenrode Business Universiteit, Straatweg 25 Breukelen
  • Tijd: 16:00 uur – 20:30 uur (incl. pauze waarin je een lichte maaltijd krijgt aangeboden)