Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

spotONfriday webinar: Succesvol campagnemanagement in 7 stappen

Campagnemanagement is een cruciaal onderdeel wanneer een organisatie de transformatie doormaakt naar een klantgerichte aanpak. Het uitvoeren van campagnes brengt vele kansen maar ook uitdagingen met zich mee. Shelby Torrence, Director Campaign Management Services bij spotONvision, vertelde tijdens dit webinar over de uitdagingen en voordelen van succesvol campagnemanagement en liet zien hoe je in 7 stappen een succesvolle campagne opzet. Bekijk direct de webinar recording.

Tijdens dit webinar leer je

  • Wat succesvol campagnemanagement precies is
  • Wat de belangrijkste uitdagingen zijn en hoe je deze aanpakt
  • Hoe je een succesvolle campagneblauwdruk maakt, welke herhaald en aangepast kan worden

Praktische informatie:

  • Kosten: gratis
  • Taal: Engels
  • Spreker: Shelby Torrence

BEKIJK ONLINE

Over Shelby Torrence

Shelby Torrence is een ervaren B2B-marketingprofessional met 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van geïntegreerde sales- en marketingprogramma’s wereldwijd. Ze heeft eerder gewerkt voor bedrijven als Juniper Networks, IBM en Global Collect. Binnen spotONvision is Shelby verantwoordelijk voor het campagnemanagementteam. Ze werkt met klanten in verschillende sectoren om technologie en programma’s te implementeren die de bijdrage van marketing aan de omzet vergroten.

Over de spotONfriday webinars

Iedere 2e vrijdag van de maand organiseert spotONvision een gratis webinar over een B2B-marketingonderwerp. Er staat steeds een ander thema op de agenda, waardoor je continu op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in B2B. Verrijk je kennis, stel vragen en blijf up-to-date vanuit je bureaustoel.

Wanneer? Iedere 2e vrijdag van de maand
Hoe laat? 11:00 uur – 11:45 uur
Voor wie? B2B-marketing- en communicatieprofessionals