Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

spotONfriday webinar: Marketing automation, een kijkje in de keuken

Ben je benieuwd hoe een campagne in marketing automation software eruit ziet? Wil je de meest voorkomende functies in de praktijk zien? Tijdens dit webinar nemen we je mee achter de schermen. In 30 minuten laten we je zien hoe je segmenteert, e-mails en landingspagina’s personaliseert en de verschillende onderdelen combineert tot een volledig functionerende geautomatiseerde campagne. Bekijk hier de webinar recording.

Tijdens dit webinar leer je:

  • Hoe snel je een campagneflow tot leven brengt
  • Hoe segmenten gemaakt worden
  • Hoe je marketing personaliseert met marketing automation
  • Hoe je lead scoring gebruikt om leads te kwalificeren

 

 

Sprekers:

Bob Balm is marketing technology consultant bij spotONvision. Hij helpt B2B-organisaties bij het ontwerpen van technische oplossingen voor hun marketinguitdagingen. Hij is ook verantwoordelijk voor de technische implementatie en het beheer van diverse marketing automation platforms.

 

Elise Anker is Marketing Project Manager bij spotONvision. Elise werkt dagelijks aan de ontwikkeling en implementatie van klantcentrale marktstrategieën en relevante contentdialogen. Elise legt de focus op contentcreatie, buyer persona’s, marketing automation en web content management.

 

 

Over de spotONfriday webinars

Iedere 2e vrijdag van de maand organiseert spotONvision een gratis webinar over een B2B-marketingonderwerp. Er staat steeds een ander thema op de agenda, waardoor je continu op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in B2B. Verrijk je kennis, stel vragen en blijf up-to-date vanuit je bureaustoel.

Wanneer? Iedere 2e vrijdag van de maand
Hoe laat? 11:00 uur – 11:45 uur
Voor wie? B2B-marketing- en communicatieprofessionals