Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

Webinar: De kracht van webinars in B2B

Webinars geven een nieuwe dimensie aan de sales, marketing en communicatiepraktijk. Als je de stap al hebt gezet naar het centraal zetten van content in je marketingaanpak, dan is de volgende stap deze content op een slimme manier te verspreiden en in te zetten. Webinars lenen zich hier uitstekend voor: op eenvoudige wijze ben je in staat om een groot publiek te bereiken, jezelf als thought leader te profileren en leads te genereren.

Ben je benieuwd hoe je webinars inzet, wat de voordelen van webinars zijn en waar je aan moet denken bij het organiseren van een webinar? Bekijk dan nu de webinar recording.

Bekijk online

Wil je weten

  • Wat een webinar is?
  • Wat de voordelen van webinars zijn?
  • Hoe je start met webinars?
  • Waar je allemaal aan moet denken?
  • Hoe je meer leads genereert met webinars?

Over de spreker

Charles van der Wal is Marketing Operations Consultant bij spotONvision. Hier focust hij zich op het implementeren en optimaliseren van marketing automation, een systeem dat B2B-marketeers de mogelijkheid biedt om inzicht te krijgen in de koper en de ROI van marketing. Hij houdt zich bezig met het opzetten van marketingcampagnes, optimalisatie en het schrijven blogs over de laatste ontwikkelingen in B2B marketing.

Over de spotONfriday webinars

Iedere 2e vrijdag van de maand organiseert spotONvision een gratis webinar over een B2B-marketingonderwerp. Er staat steeds een ander thema op de agenda, waardoor je continu op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in B2B. Verrijk je kennis, stel vragen en blijf up-to-date vanuit je bureaustoel.

Wanneer? Iedere 2e vrijdag van de maand
Hoe laat? 11:00 uur – 11:45 uur
Voor wie? B2B-marketingprofessionals