Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

spotONfriday webinar: Klantbeleving in B2B: een onderzoek naar customer centricity in B2B

Over customer centricity in B2B is relatief weinig bekend, zeker in de Nederlandse markt. Publicaties en discussies over dit onderwerp beperken zich veelal tot consumentenmarkten. Weinig B2B-organisaties brengen de beleving van hun klanten in kaart, laat staan dat ze die kunnen vergelijken met de klantbeleving bij hun concurrenten. spotONvision en TNS NIPO hebben de handen ineengeslagen om in deze lacune te voorzien. Tijdens dit webinar doken we in de resultaten van de jaarlijkse B2B-studie. Dit jaar gaat dit rapport in op hoe B2B-klanten hun gekozen leveranciers ervaren. Bekijk de webinar recording nu online.

Tijdens dit webinar leer je:

  • In hoeverre B2B-afnemers zich betrokken voelen bij hun aanbieders
  • In welke mate aan de wens(en) van een vast contactpersoon wordt voldaan
  • Welke branches meer en welke minder customer-centric zijn

BEKIJK ONLINE

Over Linda Cornelissen

Linda Cornelissen is B2B expert consultant bij TNS NIPO, Business & Finance. Ze adviseert met name zakelijke en financiele dienstverleners over marketing- en communicatiestrategie, (her) positionering of klantsegmentatie met als einddoel: groei.

Over Christa Hemelaar

Christa Hemelaar is Marketing Project Manager bij B2B-marketingbureau spotONvision. Christa werkt dagelijks aan de ontwikkeling en implementatie van klantcentrale marketingstrategieën. Christa legt de focus op buyer persona’s, contentcreatie, marketing automation en web content management.

Over de spotONfriday webinars

Iedere 2e vrijdag van de maand organiseert spotONvision een gratis webinar over een B2B-marketingonderwerp. Er staat steeds een ander thema op de agenda, waardoor je continu op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in B2B. Verrijk je kennis, stel vragen en blijf up-to-date vanuit je bureaustoel.

Wanneer? Iedere 2e vrijdag van de maand
Hoe laat? 11:00 uur – 11:45 uur
Voor wie? B2B-marketing- en communicatieprofessionals