Van ROI naar customer journey succes

spotONvision wilde weten of en hoe B2B-marketingdirecteuren in Nederland het ‘customer journey denken’ ook al omarmen en of ze de marketingresultaten kunnen meten aan de hand van de customer journey.

Event

spotONfriday webinar: Ken je koper, wat & hoe buyer persona’s

Staat de koper centraal in jouw marketingstrategie? Dat zou namelijk wel moeten, wil je als marketingafdeling succesvol zijn. Marketeers moeten hun doelgroep tegenwoordig steeds beter begrijpen en buyer persona’s zijn een uitstekend middel om dat te kunnen. Leer tijdens dit webinar hoe je meer inzicht krijgt in jouw koper en hoe je hem/haar gedurende het koopproces begeleidt.  Bekijk hier de webinar recording.

Tijdens dit webinar leer je:

  • Wat een buyer persona is
  • Hoe je met behulp van buyer persona meer inzicht krijgt in je doelgroep
  • Hoe je een buyer persona maakt
  • Hoe je buyer persona’s kunt gebruiken in je contentmarketingstrategie

Praktische informatie

  • Taal: Nederlands

BEKIJK ONLINE

Sprekers

Inge Kaars Sijpesteijn, Marketing Project Manager bij spotONvision

Inge Kaars Sijpesteijn is project manager bij spotONvision. Inge helpt organisaties met het ontwikkelen van klantcentrale marketingstrategieën en relevante contentdialogen, zodat het succes van marketingcampagnes toeneemt. Inges specialisaties zijn buyer persona’s, contentmarketing en social media.

Bob Balm, Marketing Technology Consultant bij spotONvision

Bob Balm is marketing technology consultant bij spotONvision. Hij helpt B2B-organisaties bij het ontwerpen van technische oplossingen voor hun marketinguitdagingen. Hij is tevens verantwoordelijk voor de technische implementatie en het beheer van diverse marketing automation platforms.

Over de spotONfriday webinars

Iedere 2e vrijdag van de maand organiseert spotONvision een gratis webinar over een B2B-marketingonderwerp. Er staat steeds een ander thema op de agenda, waardoor je continu op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in B2B. Verrijk je kennis, stel vragen en blijf up-to-date vanuit je bureaustoel.

Wanneer? Iedere 2e vrijdag van de maand
Hoe laat? 11:00 uur – 11:45 uur
Voor wie? B2B-marketing- en communicatieprofessionals